14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović podnio ostavku na mjesto predsjednika DPS-a! Novi šef partije nakon parlamentarnih izbora.

Autor: Portal Antena M

  • viber

Crnogorka 100%

Danijel je super, navijam za njega. Osim njega, sviđa mi se i Aleksandra Vuković.

DrzavnikLider

Eto Crnogorci koji ste mu zamjerali, a mogao je da se okrene jos 2014 na put DF, sada je sansa da se udruzimo i da pobijedimo 11. Juna. Milo Djukanovicu zivio, ti si svoje ime i mjesto upisao u istoriju Crne Gore. Nadam se da ce tvoje znanje i mudrost biti djeljeno kroz neki buduci angazman.

Legenda

Želim vam svaku sreću i znajte što je Tito bio za SFRJ vi ste za Crnu Goru,a ovoj klošarkimiz Ure ni da se ne primakne vašoj medicini nemojte dozvoliti.Hvala vam za sve i nadam se da će te biti tu u ovim teškim danima po Crnu Goru

BranoBozovic

Ovo se moglo ocekivati od VELIKOG Politicara,Drzavnika i Patriote. Proci ce desetine godina,da Crna Gora dobije takvog koji je zaduzio Crnu Goru. Puno zdravlja i uspjeha u buducem profesionalnom agazmanu PRESJEDNICE!

Živio 100 godina!

Državnik i gospoče! Hvala predśedniče! Idemo dalje! Da je vječna !

kasno kasno

Da je prije 10 godina, da je dao za Miska Vukovica, onda Ranka, onda za mlade. Sebično ! To je na štetu CG.

haker

Najveći ikada!!! živio nam predsjedniče!

Niksicanin

Hvala ti za sve što si učinio za CG. Lave izdaše te hijene. Bez tebe teško će biti sačuvati našu CG, jer vodja kao ti radja se rijetko. Sada je bara mala a krokodila puno. Nek nam je Bog na pomoći.

Śoka

Ljudina, gromada, državnik, CRNOGORAC dostojan Vojislavljevića, Balšića, Crnojevića, Petrovića.... HVALA NEPOKORNI LAVE, što te ne mogaše slomiti turski izmećari!!! Bio i ostao gospodin, NAŠ predśednik!!!

Legenda

Veliko hvala,velikom državniku Predsjedniku,velikom čovjeku,i čovjeku koji nam je sačuvao mir i donio što smo težili 1 vije,k,na olovku gospodski kao što jesi.I u Pobjedama i u zadnja 2 poraza pokazao si se kao pravi Državnik. Vi ste nam dali putokaz sa kojeg nećemo skrenuti a vi će te biti sa nama

Tajfun

Hvala gospodine Djukanovicu za to.1 :Sto si obnovio drzavnost Crne Gore.2.Sto si Crnu Goru uveo u NATO.3.Sto si Crnu Goru doveo u predvorje EU.Istorija ce zabiljeziti da si posle Knjaza Danila kao drzavnik najvise uradio za Crnu Goru.

...

Knjaz Danilo je obnovio nezavisnost Crne Gore, a Đukanović je i obnovio nezavisnost i učvrstio je uvođenjem države u najjači vojni savez na svijetu. Istorija će pokazati da je Đukanović najviše uradio za Crnu Goru u njenoj cijeloj istoriji.