24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Majka povrijeđenog dječaka: Djeca napadnuta bez ikakvog povoda i razloga, ne poznaju napadače

Autor: Antena M

  • viber

uvažena Pribinja

Kao Crnogorac i bivši novinar, duboko izvinjenje ! Bar je nekad bio pirmjer suživota svih nacija i religija. Poslije 90 tih, Bar su naselile izbjeglice iz BH, Kosova i Hrvatske, kao i jedan dio sa Sjevera republike gdje im je leglo svetosavlja. Napadaju i Crnogorce i ne priznaju ih kao naciju, narod

Dritanovi

Ovo je Dritanova srboalbanska Vlada, došla na krilima četništva i Spc.

Bajo

Prebili su djecu . Malo je sto su ih 1650 snajperima ubili u Sarajevu. Sad hoce to da cine i u Baru. Samo su ih roditelji i Crkva tome mogli naučiti . Molimo novinare da identifikuju roditelje i parohijske popove. Dobro pop Plamenac je tu u Baru , no ko je direktno zaduzen za ove momke ?

Orlov krš

Vjerovatno sinovi nekoga od ,,osvježivača''i ,,oslobodilaca''Da li je slučjno što su napadnuta đeca bošnjačke nacionalnosti!?Ovo se mora ispitati do kraja,sramota što se dešava u našoj do nedavno miroljubivoj i gostoprimnoj državi!

roki

Obrukase nas. Veliko izvinjenje braci iz Bosne.

Jelena

Podrška porodicama momaka , stidimo se ovakve djece a još više roditelja ,preuzela ih je mračna strana spc, koja prevaspitava djecu, kojih je sve više u crkvi a manje u školama. Žalosno gledala sam dijete sa torbom na ledjima prolazi pored crkve i krsti se.

Mimi

Meni je svarno zao te djece,a roditelje napadača u zatvor i napadače isto.Jeli SPC bila kriva 2013 kad su u Bar ubijena neduzna braca?Jeli bilo toliko ubistva po ulici u centru i svi smo bili u opasnosti ,jeli i to bilo posle 2020?Ne nego dok je bio onaj koji je to podrzavao.