24 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Otac napadnutog dječaka: Agresivno ponašanje napadača zapravo je poziv u pomoć

Izvor: TV E

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Uz osjecaj stida i izvinjenja moram ti reci da mnogo grijesis jer ovo nije maloljetnicko nasilje nego vjerko nasilje naruceno od SPC

Bajo

Kazete da se nekim slucajem vas sin davio u moru,da bi ovi momcici skocili da ga spasu. Vjerovatno bi.A da li bi skocili kada bi znali da mu je ima Harun?Znajuci uticaj SPC nijesam siguran.

Bajo

Prije neku godinu njihov vjerski vodja je gradjane islamske vjeroispovjesti nazivao " laznim ljudima,lazne vjere ".E gospodine,od te izjave pa do nasilja je samo korak.Takve izjave su se ovdje uzimale kao vrh umnosti.A kao sto vidimo , postale su putokaz.I ne treba pomagati djeci,vec roditeljima.Oni su glavni prenosioci zaraze .

@ABC

A ti bolje znaš od roditelja kako je bio inspirisan napad na njegovo dete? Ili više veruješ novinarima koji vole da raspiruju mržnju zbog bombastičnih naslova? Evo, danas isti ti novinari već pišu da nije bilo napada ni na nacionalnoj ni na verskoj osnovi. I šta sad, ostade tvoja mržnja.

Neko

Kad SPC svoje vjernike pocne uciti iskrenoj ljubavi i oprastanju onda ima sanse za promjene. Do tada, ne. Ona je, danas, hobotnica prisutna u svim porama drustva, sa snaznim uticajem na sistem i one koji rukovode i upravljaju. Sto ocekivati do ovakve stvari kojima svjedocimo