20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Abazović: Država za sedam dana prihodovala 127.116 eura od trajektne linije Kamenari-Lepatani

Autor: Antena M

  • viber

Kuč

Prihodovala ,dritango ne znaci da je zaradila . Ima li troskova ili je i to dzabe ka sto si obeca za prevoz.Prevarantu jedan dolaze izbori i onda budi siguran i tvoja odgovornos za zve sto si radio.

frustracija

"za one koji iz politčkih razloga ili ličnih frustracija ne govore istinu "! Pa upravo Dritane sve ovo pričaš iz političkih razloga ili tvojih frustracija. Po običaju nikada ne govoriš istinu! I tebi kišovit vikend želim, da sjediš doma ne daješ izjave i odmoriš i sebe i nas od tebe.

Vele

Evo portparola TRAJEKTA. I velikog eksperta ekonomskog...hahahahah

tribun

Ovaj tip je kupio diplomu na Sarajevskom univerzitetu, ima informacija od skora… procesljava se sve sto je preko SDA islo, od Bakira Izetbegovica zene, do Sandzackog i Albanskog lobija, velike pare su iza svega, jer je u mafijaskim vodama odavno…. Provjereno i dokazano

Di

@tribun Zato su po hitrom postupku usvojili Zakon o priznanju diploma iz BIH sa državnih univerziteta. A njemu se vidi da je kupio diplomu, jer takvi amaterizam ne bi pokazivao kad bi imao legalnu diplomu.

PomKapetan

A koliko bi prihodovala da ste se neznalice na čelu prvo sa Krivokapićem a onda sa tobom dogovorile sa kompanijom “Pomorski Saobrsćaj” i uzele u najam sve trajekte, naravno pod odredjenim uslovima. Sa ćutite, jer ste pokazali : prvo neznanje i neprofesionalizam u ovom poslu. Tako sa svakim drugim!

Krsto

Prihod nije zarada..Zarada je tek kad se odbiju troskovi.Nego reci nam Dritane koliko ste hapili ti i tvoji jarani otkako si ukinuo trajekt a tvojim drugarima omogucio da na divlje prevoze ljude i robu i mlate pare..