9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Pogledajte šta piše u prijedlogu temeljnog Ugovora između Države CG i Crnogorske pravoslavne crkve

Autor: Portal Antena M

  • viber

Miro ST

Timing je odličan, Dritan će pozelenit od muke: ajd potpiši, ajd ne potpisi?!? Ni Bečiću nije lako, da li biti Srbin ili demokrata!?

Bodi

Ugovor je dobar . Ako Premijer bude ppotpisao ovaj ugovor biće mu oprošteno mnogo drugih promašaja. Crnogorci će mu dati glas na izborima

ppooolllek

@Bodi Takve Crmogrce su i Osmanlije voljele dok su im davali žene i đecu. Da ga treba iskoristiti treba ali nemojmo biti naivni. I druga je priča što je ugovor sa SPC lažan i protivustavan.

Orlov krš

@Bodi Kako da ne,evo ne možemo dočekati da mu damo glas,zadužio nas je!

Feniks

@Bodi, nećemo trgovat, potpisaće i kako mu se neće jer ćemo sve dokaze poslati u Veneciju i Strasbur, a bogami, i na još neka bitna mjesta .

Sve vi cvjetalo

Nema Crnogorke(ca) koji ce tebe glasati. Ovo sto pokusavas da nas opet prevaris nece ti uspjeti.

Licina

Kad tad ce Drit -KO odgovarat, ako ne pravdi i Gradjanima onom Gore pobjeci nemoze. Mali cupavi je vec u Istoriju usao tj Uletio kao najpodmukliji i najprevrtljiviji (korumpljiviji) politicar ikada vidjen na ovim prostorima!

ljeposava

Ispada da Crnogorci u svojoj drzavi nemaju pravo da koriste crkve i manastire koje su gradili njihovi preci.Slobodni su da prave nove crkve,jer ove crnogorske je Dritan prodao SPCu i Srbiji.To je jedinstven primjer u svijetu da jedsn narod u svojoj drzavi nema prava koja su data drugom,srpskom narodu i drugoj drzavi na našoj teritoriji.Krajnje je vrijeme da se stvari dovedu u red i da se zaštite osnovna prava crnogorskog naroda na ispovijedanje vjere u svojoj drzavi.

Feniks

Stari hramovi Crnogorske pravoslavne crkve da se vrate CPC. I nema tu pogađanja oko toga. Nema odavno Kraljevine SHS, i fino restitucijom i međunarodnim pravom da se ti hramovi vrate Državi Crnoj Gori i daju na upotrebu Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi kojoj su davno bili dati. Tačka.