23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

U Podgorici Crkva Srbije gradiće sedam novih vjerskih objekata; U City kvartu i hram

Autor: Antena M

  • viber

TV_EU

Malo im je sto su ukrali Crnogorcima nego još grade, sad ce to financirati jadna Vlada CG . Iz ove zemlje treba bjezati glavom bez obzira jer se ovo ZLO ne može zaustaviti.

Ličina

Sa vašim parama grade evo Vijek dragi Crnogorci a vi isti ste bez VAŠIH Svetinja. Normalno kad vi nećete ima ko oće! Nebrinite, ovi će Vas Spasit i izvesti u Demokratiju i Savremen Život oće oće.. Doktrina im se odavno kao i Ideologija vide prema tome bez Brige.

Romb

Naravno, osvojeno valja konzumirati. Đe su Crnogorci, građani drugoga reda, da podrže svoju crkvu? Ne znaju da je to bitno političko pitanje? Onda ništa :)

sramno

Što je ovo, da neće da naprave Atos od Podgorice? Što je tim ljudima, jesu li pri svijesti? Nemalo nas ka što neće...

Onogošt

JJB sa ,,saradnicima"podcjenjuje potrebe okupatorske crkve države Srbije.Ovaj broj planiranih objekata je mizeran.Treba da ih bude bar kao na Kosovo.Očito nijesu dobro procjenili sličnost.Što više objekata manje vjere i vjernika.

Djavolicno

Vidjite da nijeste aerodrome preskočili , sekto za divlju novograddnju

momo

Zapišavaju prostor. Kroz 50 godina biće to dokaz da je ovo srpska zemlja bila odvajkada, kao Kosovo. Tada od Crnogoraca neće bit' ni traga, isto ka' što danas nema ni glasa. Bruka.

El patron

Podgorica - pravoslavni Islamabad

Onogošt

Malo...Trebali su u svaku ulicu po jedan.Ima se, zasad se može.I popovi su svjesni da svemu dođe kraj,pa grabe dok mogu. Doći će vrijeme kad će se narod osvijestii i viđeti kako ih intereždžije vuku za nos pa će svaki biti za po jednog ,,vjernika"

igor

polako ali sigurno stvaraju srpski svet pii

BMX

Malo je to ! Treba porusiti sve bolnice, skole, vrtice, lokale, pijace, trzne centre, firme, kafane...predati im parkove da grade i zidaju jos i jos crkava i da jos vise popova dodje iz Srbije, Bosne, Kosova... Jer ovo sto ima do sada je malo bre. Iran je mala maca za nas

miki

počeo je da se ostvaruje san o velikoj srbiji tj. počela je okupacija CG ali ne kao 1918 već na lukav i podmukao način kako samo zna SPC-sekta i njeni krvopije popovi pih jadovi doći će i vama kraj jer ničija ne gori dozore pa neće ni vasa.

škole

Nemamo prostor ni novac da gradimo škole i vrtiće, zato ima prostora za SPC? Postajemo li Država kojom će da upravlja SPC? Izgleda našim građanima nijesu potrebne škole da im djeca uče, dovoljne su im crkve SPC! Ovoga nema nigdje u svijetu.

Sve vi cvjetalo

Dje je makar jedna lokacija za Crnogorsku pravoslavnu crkvu? Ovoj sekti je malo, no im treba jos 7 u PG. I naravno Dojc populacija mirno gleda u sarena vrata i srce poslednje gutljaje nezavisne drzave. Jedino ostaje da se uzdam u kakvi zemljotres, jer nas par koji izlazimo na proteste nije dovoljno.