21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Popisna maligna mimikrija, ili, pa što ako nestane Crnogoraca

Autor: Antena M

  • viber

Licina

Neće pa neće Srbi male i slabije da puste na Mir. Uprli pa navalili.. a kad vidim otpor naš nije ni čudo. Još dobili nisu Lekciju po koži pa im može biti. Nevidjeh pravi otpor još a evo koliko traje.. kad će I oće li taj otpor i suprostavljanje stići?!

ImaNas

@Licina Od koga da dobiju lekciju i ko da im se suprotstavi kada vas nema?

ljeposava

Na ovaj i ovako smišljen popis ne treba se odazvati.Treba da se postigne sporazum da se popis bojkotuje dok god ga vode popovi i njihovi poslušnici.Oni jedva čekaju da nas ugase.Zasto bi pristali na to?Bojkot je jedino rješenje dok se ne stvore uslovi za održavanje popisa.

d v

Crnogorci i danas moraju instiktivno da pokažu sebi i svijetu da su dostojni imena i krvi svojih predaka.Belvederske demontracije 5. septembra 2021. god, zorno su potvrdile da je taj duh prkosa i otpora „borbe neprestane“ sudbinski povezan sa trajanjem i smislom postojanja C Gore i Crnogoraca.

Katunjanin

1--Davno prije popisa morala su se zakonski utvrditi neka pravila.Pojedinac moze da se izjasni kao Jugosloven ,to je njegovo pravo ,moze da kaze da prica srpsko-hrvatski jer smo svi mi iz Titove Juge u skoli ucili i zborili taj jezik ,tako da pojedinac moze da se izjasni da zbori Crnogorsko -srpski

Katunjanin

2-- ili Crnogorsko-Hrvatski , Crnogorsko -Bosnjacki ,Crnogorsko- Albanski ,Crnogorsko -Romski itd. U svakom slucaju neki podatci iz popisa moraju biti javni i trajni. Trajni u smisli svi punoljetni koji se sad izjasne nemaju vise potrebu za nekim sledecim popisom , jer danas sam jedno a sutra drugo!

jovo

Biše da namire Kosovo. Taj popis je kukavičje jaje, opasnije od Otvorenog Balkana. Nacionalno osjećanje je lična stvar. Svi koji imaju Crnogorska dokumenta su Crnogorci u građanskom smislu.

Lict

Kad se odlučite nešto da uradite i krenete u zaštitu Države javite.. Dijaspora je tu i stoji uvjek na raspolaganju ali prvo Vi u Zemlji morate da mrdnete. To nečekamo samo mi nego i sav Civilizovan Svijet i oni su tu da pomognu. Prema tome mrdnite repom i g....m pa će biti i Rezultata. Śedeći nemože

Prvo pitanje

Gdje vam je otpor Crnogorci?

MilaK

Nema tog SPC bezbožnika koji može ugasiti ni Crnu Goru ni Crnogorce-ke. Prestati mrzjeti susjede i/ili članove-nice čak i kad su ispravnog mozga. Nema tog atanasija i damjanovića i remiković koji mogu ništa osim pokazati sopstveni moralni trulež. Gore glavu Crna Goro.

Orlov krš

I sve ovo na sramotu svih nas, prolazi bez otpora,kukavički! Osramotismo i naše slavne pretke koji su stvarali ovu državu,a čiji nas grobovi okupirani od srbijanske sekte opominju da je zadnji čas da ustanemo i ispravimo kičmu!