20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Filipoviću prijećeno putem FB, porodica osobe na čije ime je profil tvrdi da je posrijedi krađa identiteta

Autor: Antena M

  • viber

miki

sramota varvarizam nema više ni države ni zakona vlada zakon jačeg i ko je na vlasti.. policija ćuti li ćuti nijesu sigurni na koju će stranu da im se nedogodi kao gospodinu Veljoviću. sramota!

Katunjanin-Miogost

I Veljoviću i Šaši Čađenoviću , i mnogim drugim. Inkriminisano sudstvo i zakonodavstvo.

d v

"cg nadležni organi" po naredbi cg ostroških marioneta i kvinslogovina očekuju da se prijetnja "izvrši do kraja". Tek onda dolazi pripremljeno scensko prenemaganje i lažno izvinjenje i još ono njihovo gadnije "naše misli su sa vašom porodicom"..koji gazap od gadluka.

BMX

Sta reci ... Katastrofa od drzave, od bezbjedonosnog i pravnog sistema, tuzilastva, sudstva, medija, javnosti, politicara, partija, stranaka, ombudsmana, silnih i mnogobrojnih nvo, boraca za slobodu izrazavanja i ljudska prava, medija, stranih ambasada... koji svi odreda cute i ne reaguju...

Licina

Realno je to da ta ista Policija uvjek stane izmedju Gradjana i Vlasti umjesto da predju na stranu Našu pa zajedno tu šaku jada da ispratimo. Tako bi i budućim Vladama poslali poruku.. "odje nemože pa idite dje može" Ujedinite se već jednom svi i oćerajte Zlo iz Države!!

Ante

Šteta za Novaka sina Crnogorca i Hrvatice što ga je BIA tako omađijala velikosrpstvom. Očito roditelji su trebali ulagati nešto i u njegovo obrazovanje a ne samo u sport. Ovako ispao je odličan teniser ali loš čovjek - čak bi se moglo reći izdajica svog crnogorstva i hrvatstva.

Rade

Podrska za gispodina Filipovuca. Treba izdžati ova pasja vremena.

miloš

To su bijede, jadovi kukavice..... Biti protiv svoje države znači no siti vječito prokletstvo na sebe i svoje potomstvo. Neka sviraju i sanjaju, Crna Gora je i više od njih zatrpala u smeće.

Duško

To su tikve bez korijena ! E VIVA MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!