18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Sadašnja vlast odriče se svega najsvetijeg i PLJUJE NA GROB KRALJA NIKOLE

  • viber

Boban Bg

Jeli na onog kralja Nikolu što si onako ispljuvao u Sava centru i optužio za izdaju, u Beogradu, na onom jadnom skupu povodom Mojkovačke bitke?

Danilo Stojanovic

Kako ga nije sramota da ovako bezocno laze i obmanjuje narod? Prica o "dukljajnskoj mitologiji" a prije par mejseci ukrade nam valdara Duklje Sv. Vladimira i proglasi ga za "srpskopg sveca"? Svuda u modernom hriscanskom svijetu vazi odvajanje crkve od drzave osim kod nas. Od Agzburskog mira vazi pravilo "cuius regio eius religio" (cija je teritorija onoga je i crkva) a SPC se baskiri po Cg kao svojoj prciji? Dokle cemo trpjeti ovaj zulum velikosrpstva i svetosavlja?

Komita

Ućuti više, prokleti izdajniče Crne Gore i Boga!

mr

Čudi me da ne pominje one masovne grobnice i hladnjace po Srbiji, jer on je olicenje objektivnosti i principijelnosti... Vjerovatno ga novinari nijesu dobro prenijeli... Bojim se i da je počelo lagano da ga "prenosi", a moračanima je to dadeno, pa je kralj cas izdajnik, cas "prva liga... Godine cine svoje, ko ce sve to popamtiti...

Cg-Mne

Nista novo, malo malo pa po starom obicaju kuni, pljuj, vrijedjaj i...taman pomislimo da se dozvao kao pravi duhovnik a ono Risto pa Risto.

Giro DShabo

Parafraziracu jednog covjeka koji bjese objasnjavao pojmove domovina i otadzbina a odnosi se na misao ovog predstavnika srpskog klira u Crnoj Gori - Domovina je mjesto u kojem zivis i radis, dje ti djeca idu u skolu i u kome si se skrasio... docim je Otadzbina mjesto u kojem si vaspitan, dje si upijao djedove misli i na kojem si porastao igrajuci se oko brijesta... a oni koji nijesu imali Brijest svoga djetinjstva su se pronasli u internacionalizmu bez cvrste veze sa svojim korijenima... Tu je i Amfilohije odat 'panslovenstvu' jer nije ni mogao imati 'Brijest svoga djetinjstva' odrastavsi u s'emenistvu Beogradske patrijarsije, kako nas uci njegov biograf Beckovic kroz predgovore knjiga Rista Cirova Radovica, dje ga je roditelj tako reci 'za usi doveo'... Amfilohijev 'Brijest' je bilo svetosavlje i Justin Popovic tako da nije mogao psti dalje od te 'kruske'...

Betoven

Spominje kralja Nikolu nastavljac ideja i politike onih koji Kralju nisu dali da se vrati u Crnu Goru.

Job Interview Coaching

Dobro je Amfilohije šti ti ,,čuvaš,, čast i poštenje dinastije Petrović...to se vidi decenijama...