23 °

max 23 ° / min 11 °

Subota

11.05.

23° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Četvrtak

16.05.

22° / 17°

Petak

17.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Fejzić povodom sinoćnjih dešavanja u Nikšiću "Sve je češće, a evo i u prisustvu vladajućih"

Autor: Antena M

  • viber

Vanja

Tesko cu povjerovati da je do te mjere naivan neko ko se uspio izboriti za mjesto poglavara IZ u CG

djuro

Hoće li reagovat tužilaštvo kao u slučaju Batrićević. Eto , ovo nije pisani text već java i sramota. Da se ne zavaravamo,ovo je manje više ideologija sadašnje većine,ovako oni vide suživot u CG,na koji ćemo se "morati privići".

Nino

Poštovani Fejziću, zamjerite to lideru Bošnjačke stranke koja govori o građan. opciji a hoće nacionalnu. Bosna je doživjela tragediju zbog nacionalnih stranaka. Razočarenje Crnogoraca su Bošnjačka i Albanska kreču stopama srpskih stranaka.

Tomo

To treba da odgovore Ceman i takvi kao on koji su u te partije na vlasti

mr

A ti se uzdao u Milatovića i Spajića! Ha, ha, ha, ha...! Vidi ti kod Đeljošaja kako je "osigurao" Albance, pa ako možeš što prekopiraj! Mi ćemo se nekako snalazit sami, pa što bude! Tako je bilo i kroz istoriju!

Luka

Reci to Ervinu. On i Đeljošaj su novi šešelji. Srećno vam bilo, da i vi imate po vojvodu. Sad će biti vodonoše Mandiću.

DON QUIJOTE

Šta reći a ne prozvati one koji su ovo podržavali i lično učestvovali nakon 2020. Država Crna gora nije više zemlja svih njenih građana. Pljevlja, Nikšić...gdje mi to živimo i kuda idemo? Ovo više nije moja država.

Zoran

Od posrbica i od srba izbjeglica se nista drugo i ne moze ocekivati.

Sve vi cvjetalo

Ovo je mala maca, koliko Bosnjaci mogu da izdrze zarad funkcije. Zakucace vam svetosavski prijatelji na vrata kao i vazda. No nece imat ko da vas podrzi, jer ste Crnogorcima ledja okrenuli.

Di

Žao mi je nekih poštenih Crnogoraca islamske vjeroispovijesti. Ali ne zaboravite da ste vi i dijaspora iz Luksemburga glasali protiv Djukanovića, a podržali PES. Sada imate to što ste tražili. Ne može se sjedjeti na dvije stolice.

PETNJICACG

Bosnjaci ce uvijek podrzati gradjansku i multietnicku demokratsku Crnu goru tako i nebi nikad bilo nezavisne CG da nisu Bosnjaci glasali. Zelimo i da Pro Crnogorske partije ojacaju jer vidimo da su oslabile i da su Pro Srpske partije sve ukupno stigle na 55% a 2020 su imali 45%.