20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako počinje građanski sukob u Crnoj Gori?

Autor: Antena M

  • viber

Miljan

Evropa opet spava i neće da reaguje kao 1918… Jad nas našo sa Evropom, pi…

td

Procjena je veoma dobra.Argumentacija moze biti i drugacije poslagana.Nesrazmjeran je prostor i znacaj koji se daju,recimo,granicnoj policiji u odnosu na ukupan bezbjednosni aspekt,te i prijetecih faktora:ekonomskih bajki,SPC,kulture,prosvjete,reg.i glob.opasnosti ,korupcije i kriminala....,a takodje i zabluda manjinskih partija.

Ljubo Radović

@Miljan Europa je unutar svojih granica no đe smo mi? Nikad niko nije drugome donio slobodu i blagostanje. Svako to mora izboriti sa za sebe.

Mitar

Ne ovako elokventno ali prije 4 godine sam sve ovo rekao!

Julija

Zastrasujuci, ali sve realniji ishod strateskih igara moci u kojem mai zestoko placaju.

Profesorka

Podilazi me jeza, jer se pola ovoga već desilo! Što još čekamo?

čitalac

Izgledniji je bankrot od ovog apokaliptičnog scenarija.

Ljiljana

Kakav apokalipticni scenario. Odbijam i da pomislim. A sa druge strane - sve navedeno potpuno lici na rusko-srpsku praksu u regionu.

ALEKSA

O svemu ovome pisao sam prijed tri godine..mislim da nine problem provjeriti..Oce sve svone poraze..a bilo ih je u svakome njihovome ratovanju..da pretvote u jednu jedinu pobjedu a to je nad Crnom Gorom..jer njih je 7 500 000 miliona a Crnogoraca 250 000 plus imamo petu kolonu.

mijo popovic

Ibteresantan je tekst. Otvara neka pitanja o kome glasno ćuti parlamentarna opozicija i nerezimski mediji. Sano je kljucna teza problematicna: zašto bi osovina Moskva-Beograd pokretali građanski rat kad su Crnu Goru osvojili bez ispaljenog metka. Realniji je scenario, s obzirom na stanje duha suverenistickog bloka, da ce se nastaviti ubrzana kokonizacija i asimilacija Crne Gore i Crnogoraca

Marina

@mijo popovic “zašto bi osovina Moskva-Beograd pokretali građanski rat kad su CG osvojili bez ispaljenog metka?“ Zato što njima treba HAOS na Balkanu kako bi skrenuli pažnju sa Ukraine.Besprizornim provokacijama oni uporno rade na tome da iznude reakciju i vidno gube živce zbog njenoga izostanka.

Bajo

Ukoliko mu spoljnopoliticke prilike budu isle na ruku ( dolazak Trampa ili nesto slicno ) nema šanse da Srbija nece krenuti u jos jedan rat. Bosna ili Kosovo. ona se naoruzava a Crkva i mediji vec 15 godina pripremaju omladinu za rat. Povod je naravno tehnicka stvar . Neki svat ce se uvjek naci. Svadba , tuča , ubistvo. Pravo ili inscenirano. CG za sada na vjerujem da ce dirati. On ce ici da maksimalno ojacaju sviju vlast u njoj. Da je uzmu bez metka i izadju na more.

DON QUIJOTE

Iako je tvrđava napravljena da se odbrani od vanjskog neprijatelja, ona najčešće pada od unutrašnjeg izdajnika. Crnu Goru ruše i osvajaju u korist drugih unutrašnji izdajnici.