23 °

max 23 ° / min 11 °

Subota

11.05.

23° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Četvrtak

16.05.

22° / 17°

Petak

17.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Zasijeda GO BS, razmatraće političku situaciju u zemlji i ulazak u Vladu

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Ovaj odbor zastupa interese pojedinaca a ne svojih glasača Samo da se dogovore kakav poklon da kupe za Dodika i Mandića

td

Postovani iz BS,toplo vas molim da procitate danasnji tekst Darka Sukovica.Zadrzite se malo pazljivije na dio koji se odnosi na Dodika i razloge njegovog dolaska u CG.

Free_ Palestine

Ukoliko udjete u vladu sa četničko nastrojenom politikom ,možete da se halalite sa glasovima svojih birača na sljedećim izborima.

Katunjanin-Miogost

Ibrahimović =Đelošaj ,isti su to "principi, doslednosti i poštenja.Nažalost.

d v

"odluku" o ulasku BS u treću vladu bez Crnogoraca,donijeli su 13.februra,13 ambasadora koji stoluju u CG uz neizbježno prisustvo dvije glavne "babice" koje su porodile sve tri "oslobodilačke" vlade.BS bi ponudu "oslobodilaca" prihvatila i bez "kvintaša",ali su dobro došli kao pokrivalica.

Orlov krš

Kakve naivčine ispadoše Crnogorci,koji od 90-tih pa do danas više brinu o tzv građanskoj CG i pravima svih etničkih grupa zanemarujući svoja! Zato smo danas tu đesmo,najugroženiji u svojoj državi i baš briga ove za čija smo se prava borili kako nam je! Otrežnjenje je neophodno!

Javor

@Orlov krš, a zar Bošnjaci nijesu najveće naivčine od nastanka Kraljevine Crne Gore do danas. Uvijek smo bili izigrani i ciklično protjerivani sa svojih ognjišta.

Orlov krš

@Javor To je laž, ali koja upravo govori da sam u pravu! Vama je do Crne Gore stalo kao do lanjskog snijega,što govori i ova opaska o Kraljevini Crnoj Gori!

d v

1-Potonjih dvadeset pet godina velikosrpski četnički štabovi su javno i tajno na razne načine – uglavnom bezuspješno – pokušali da razbiju strateško savezništvo prozapadnih Crnogoraca sa nacionalnim manjinama.

d v

2-Velikosrpski štabovi s pravom računaju da će, ukoliko razbiju političku koaliciju i solidarnost među strankama građanske provinijencije – po principu jednog po jednog – lakše ostvariti glavni cilj marginalizacije i segregacije nacionalnih Crnogoraca, samim tim i samog postojanja CG države.

Orlov krš

@d v Nema tu stranaka građanske provinijencije ako se svi zatvaraju u svoje torove i brinu samo o svojim nacionalnim interesima,a to i ne kriju.Ovo građanski služi kao poštapalica,da se lakše svari nacionalizam svih boja!

d v

3-Nada postoji da politički i intelektualni lideri manjinskih nacija neće nasjesti na ove providne namjere, jer etnički i klerikalni velikosrpski fašizam u svom iskustvu i imaginarijumu bazira se isključivo na ideji srpske etničke i nacionalne dominacije.Ipak dio Albanskih partija je podlegao podval

d v

4-Sjetimo se samo instant stranaka koje su formirane s bošnjačkim i hrvatskim nacionalnim predznakom, kako bi se okrnjile, po mogućnosti i razbile, stranke koje su lojalne CG No, u potonje vrijeme na djelu je jedna sofisticiranija, opakija platforma, s izvjesnom međunarodnom potporom.

d v

5...čija skrivena strategija ima ambiciju da mijenja ukupnu regionalnu državno-političku arhitekturu. Inicijativa Otvoreni Balkan, koja implicira osovinu Beograd-Tirana, za one koji poznaju prirodu balkanskih nacionalizama ne bi trebala biti iznenađenje.

d v

6-Krajnji cilj ovog scenarija nije samo razgraničenje dviju nacija koje su od početka 20 xx u permanentnom sukobu, nego i da države u kojima žive srbi i Albanci, koje u etničkom smislu nehomogene, treba redefinisati ili ih ukinuti: BiH i Maked međusobno podijeliti, CG podijeliti po etničkom šavu.