18 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rukomet

NOVI ŠOK – I Lipovina napuštio Crnu Goru!

  • viber

Komita

Pa, možda je trenutak da za ovim ništarijama odu i čelnici RSCG, pošto za ovakav raspad sistema neko mora da snosi odgovornost. Na obraz i patriotizam im se ne može uticati, pokazali su ga, ali i mimo ovog talasa izdaje u RSCG ništa u vezi sa muškom reprezentacijom nije štimalo.

varvarin

Prvi se prodao Žarko Marković, vajni Crnogorac sa istetoviranim crnogorskim granicama, a sada preprodaje ove kao na pazarištu... PIH i na njih i na RSCG, ma i na EHF i iHAF koji su ovaj sport pretvorili u pijacu skupoga roblje.

Petar

Ajte trice ljudske, strva vi se ne znalo

Lijeni Crnogorac

Koga nema bez njega se moze. Ja bih jedino takvijema koji zaigraju za tudju reprezentaciju dozivotno zabranio ulazak u CG. Svakako bi elementarno posteno bilo da poslije ovoga celnici RS podnesu ostavke.

koko

Bravo Cetinjani, pjevaste dok ne zazvecase pare.... piiiih izdajnici bijedni.

mr

Red bi bilo da i g. Boskovic, poslije svega ovoga, pokupi prnje i napusti Rukometni savez Crne Gore... Za njih je muski rukomet nesto sporedno, usputno, a vec neko vrijeme, ni u zenskom rukometu, nema nekih ozbiljnijih rezultata, bez obzira na sve nedace i lose okolnosti...

Vladan

Ja sam ovo ranije tragicno dozivljavao a sad kad vidim da je jedini cilj u nasoj drzavi da se sto vise unisti sport potpuno opravdavam sve ove momke.

Joanne

Ako vodjstvo Rukometnog saveza ne podnese ostavku a svi to (u prvom redu novinari) nijemo precutimo, onda nesto s nama bas nije uredu!