16 °

max 22 ° / min 11 °

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 14°

Četvrtak

16.05.

24° / 16°

Petak

17.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Eraković: Mi se uveliko spremamo za izbore

Autor: Antena M

  • viber

d v

1-Poslije nestanka LSCG,mi izvorni CG suverenisti davali smo vam politički kredit, jer drugoga izbora nijesmo imali. Kredit je bio toliko povoljan da ste vi „oficojelni suverenisti“ počeli vjerovati i ponašati se kao da je kredit samorazumljiv, bezuslovan i bespovratan.

Orlov krš

Spremajte se za izbore,ali imajte u vidu koliko je ljudi apstiniralo na zadnjim parlamentarnim izborima! Zapitajte se zašto je to tako i koliko je nezadovoljstvo i razočaranost i u opoziciju! Mnogo toga treba iz temelja promijeniti kako bi građani dali podršku,saopštenjima se to ne može!

d v

2-Šta god se činilo protiv CG i Crnogoraca vi „ oficilelni suverenisti“na vlasti i kad str pali s vlasti nije trglo iz „dogmatskog drijemeža" ni navelo da pozovete crnogorsko građanstvo na odbranu CG. Naprotiv, gledali ste da zatretesvaki nukleus suverenističkog otpora divljanju vladajućih četnika!

d v

3-Vaš fundamentalni problem od početka do danas bio je u tome što nijeste bili uistinu suverenisti Nijeste bili spremni ni sposobni da cjelinu svoga djelovanja izvvedete iz ideologije suverenizma. To je danas državu CG dovelo na rub opstanka, a od suverenizma načinilo bezdomno siroče.

d v

4-Zaludu je Crna Gora 2006. godine postala nezavisna i suverena država. U Ustavu iz 2007. godine – koji je trebalo da utemelji sva tri crnogorska suvereniteta – opet je izbjegnuto pitanje čija je država Crna Gora.?

d v

5-Crnogorci su deložirani iz Ustava kao da su nezakoniti stanari države koju su stvarali. Treba li se onda čuditi što im državu okupiraju čudne personalije u mantijama i bez mantija!

d v

6-Suverenisti koji danas u Crnoj Gori nijesu spremni da otvore pitanje crnogorskog nacionalnog suvereniteta – nijesu nikakvi suverenisti!

d v

7-CG će propasti ako ne bude projektovana kao socijalna država! Propašće i ako ne bude projektovana kao država crnogorskog naroda i drugih naroda koji u njoj žive! To je pravi smisao multietničke demokratije. Sve drugo je tlapnja u „bespućima povijesne zbilje!“