22 °

max 22 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 11°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

27° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Gradi li Vlada i školu i crkvu?

Autor: Antena M

  • viber

zordan

@nena Sakrila se misju rupu i gricka grantove . Ni rijec nikad protiv svetosavske sekte i njene uzurpacije . U strahu su velike oci i malo srce . Kukavicluk i licemjerstvo.

škola

Ko je školi odobrio sadržaje vjerskih predmeta. Da li je sa ovim vjerskim predmetima obrazovni program ove škole sada javno važeći program opšte gimnazije? Sve sa ovom školom je van zakona i zdravog razuma, sve je sirova sila koja ima cilj i gazi sve pred sobom! Očekujem odgovor P. inspekcije!

Marina

Trebalo bi kod god je u prilici da pogleda na HBO-u film “ ZA NEDU “ ako ga interesuje u kakvu se buducnost stropštava Crna Gora !!!

Dragan

Neverovatno je da nema reagovanja nadležnih na veoma ozbiljne navode prof. Backovića o nezakonistoma o gradnji škole ,,Sv. Sava”, sada već u nizu priloga. Već se ide dalje u nepočinstva.

Bajo

Kojom će mrznjom napumpati tu djecu za samo 5-10 godina. To ce biti uzas . Zaista ce to biti pravoslavni Iran , pod maskom gradjanskog drustva . A kad budu sigurni da imaju vecinu , krenuce u čiscenje nesrpskog i nepravoslavnog naroda . Zivi bili pa vidjeli .

volujak123

Ovo što izjavljuje prof.Backović je potpuna istina.Brine odnos tužilaštva prema ovim nezakonitostima.Odgovorni u tužilaštvu treba da se "trgnu" i rade svoj posao u ovom slučaju.Backović je veliki poznavalac propisa i ne treba apsolutno sumnjati i iznesene podatke.