Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da li bi i institucionalni leš stvarno mogao u EU

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

d v

1- Primarni „glumac“i stvarni bgd Ajhman– ne uspijeva da odglumi „risa“: predśednik "srb sveta" ipak samo forsira igru mačke i miša,dok njegovi fašistički predatori duha i smutljivci života: simulanti i fušeri, i fišečine za svaku pušku – podmuklo i kukavički demoliraju Crnu Goru.

čitalac

Hm, ako ćemo da govorimo ovim rečnikom, Crna Gora je odavno, već decenijama, institucionalni leš. To baš ne utiče na to hoće li nas primiti u EU. Ranije nijesu željeli proširenje, sad žele i mi smo prvi na listi, ali za 2-3 godine Evropu očekuje rat sa Rusijom i proširenje će se zaboraviti.

d v

2-Dok „demokratska EU “ formalno pogleduje na ovaj primitivno opasno uskomešani prostor i isti daju podršku četničko fašističkim "vladama" sve „dok je na demokratskom putu“Zar su ajhmanova srbija i njegova cg gubernija od 2020 ikad suštinski bili na demokratskom putu? „Zovu mrca na džogiranje“

d v

3-Zamislite samo jedan od milion paradoksa, apsurda, nonsensa, nebuloza, manipulacija, koje opterećuju sadašnju CG Na četničkim izborima 2020. glavni subjekt i pobjednik postaje SS spc Glavni nacistički ideolog i pripovjedač SS spc–n.velimirović, konstantno je isticao potrebu...

d v

4-..potrebu da se govori o „trulom zapadu“, demokratiji kao „najvećem zlu društva“ i zalaganju da se u Srbiji jedan dan u godini posveti „molitvi protiv kulture“ i dr. Slične stavove je imao i otac im nacije Dobrica i nova maca popa mace.Dakle,"građani"CG, to su vam "stinski evropejci"!

d v

5-Prije će se Isus spuštit na Zemlju ili preciznije bolje Prije ću ja postati srpski patrijarh nego svetosavski "oslobodioci"postat evropejci - no može im biti, tako je "poštovani izmoždeni naaaarod" htio.

Termidor

Izvanredan clanak! Predsj. Vlade ce spasiti svoju politicku karijeru, a Crnoj Gori uciniti dobro, samo ukoliko shvati da su ovakve kritike mnogo korisnije i dobronamjernije od njegovih koalicionih partnera i njegovih savjetnika. Sumnjam, medjutim da ce shvatiti i da ima kapaciteta da shvati.

Sandy

Dok se sve ruši, pleme naše snom mrtvijem spava. Odličan presjek otužne nam zbilje.