25 °

max 25 ° / min 15 °

Petak

17.05.

25° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Đuranović: "Spektakularno" hapšenje Katnića i Lazovića je pripremana predstava

Izvor: TV E

Autor: Antena M

  • viber

Tara

G-dine Djuranovicu..svaka Vam cast....Opisaliste pravu sliku nase drzave CG..skojom vladaju nekadasnji pucisti..a te iste podrzava Sudstvo.. Ovaj scenario..je vec odavno planiran..i utome su uspjeli..totalna anarhija..

DON QUIJOTE

Zastrašujuća činjenica je da su institucije CG organizovano preuzete od strane njenih arhi-neprijatelja. I svi ćute: Zapad glumi da je to demokratski proces, mi građani smo obezglavljeni jer su pro-crnogorske partije dehumanizovane i kriminalizovane.

Marko

BRUKA OD VLASTI MANDIC I KNEZEVIC VUCICEVE MARIONETE DOBILI MILIONE EVRA DA BI SVRGNULI ĐUKANOVICA

TNT

Da imamo postenog javnog tuzioca,sustvo i policiju za vrijeme letnje sezone na primorju bi bili uhapseno najmanje po 100 narko dilera sa njihovim bosovima. Sezona dodje i prodje a presednici i policija u nekim opstinjama na moru rade zajedno sa narko Bosovima i truju omladinu sirom CG.

sičija

Ne mora čovjek biti toliko pametan da zaključi da su procesuirani, zapravo, svi oni ljudi koji su osudili vinovnike pokušaja državnog udara. Dakle, neće biti da su oni kriminalci nego su im napakovali "dosije" i digli prašinu da ih dodatno obrukaju. Ovako nešto nema ni u Kafkinom "Procesu". Sramno.

Marko Mrvaljevic

Ne radi se više o tome "Da ima sudstva" ili "Da ima tužilaštva". Da ima naroda, svi od Mande, preko Dritana, bi visili na trgu.