24 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Spajiću se ne može vjerovati, Vladu CG kontroliše Srbija

Autor: Antena M

  • viber

Rosa Luksemburg

Mladi gospodine Batricevicu, Vi i vas par intelektualaca ste zadnja linija odbrane casti Crne Gore i Crnogoraca. Pamtice vas istorija nase Crne Gore. Nazalost, okupirane.

VojoS

Sve što je naveo gospodin Batrićević je bezprekorno tačno!

Ante

Sve to stoji Bobane, a moja prijateljica čak veli - da joj je on i najljepši srpski fašist, ha, ha.

Marina

@Ante Prijateljica Vam je veoma skromnih vizuelnih zahtjeva mada mu u toj kategoriji , kategoriji srpskih fašista , među grdilom nad grdilom, nije tesko ponijeti tu titulu

jovan

Dvojno državljanstvo je smrtna presuda za Crnu goru. Bili smo mi u zajednici sa Srbijom i doži vjeli nepravde grublje nego Ko sovo. Mandićevi srbovi preže da zapale Crnu Goru.

Stanci

Pa dajte resenje, jer ovako tonemo sve dublje! Budite lider partije i dajte narodu alternativu za ovo zlo

Sve vi cvjetalo

Ovdje se ljudi zanose parama, a ne stvarnim stanjem. Sto ocekivati od covjeka koji je bespravno kao drzavljanin strane drzave postao Premijer u CG i kojega je pritom postavila klerofasisticka sekta jos u Ostrogu.

Katunjanin

Srbi su u Crnoj Gori dosli na vlast uz neogranicenu pomoc Beograda i sada su duzni da robuju Srbijanskim interesima ako zele da zadrze vlast.Borba protiv korupcije i kriminala je gluma -sustina je unistiti DPS, najacu gradjansku partiju u CG koja ima jasan stav i ignorise sve prljave igre Beograda.

BeLveder

Spuštavali smo se mi na srpsko uže... U SRJ ili SCG, ne sjećam se tačno, umjesto da u savezni parlamentu iz CG dođu pobjednici na izborima u CG (DPS koalicija), Slobo je postavio poražene na izborima (Momira i njegov SNP). E zamislite sad šta bi značila liberalizacija dobijanja crnogorskog državljanstva. Još je Koštunica to pokušao, srećom nisu mu dali, DPS i zapad.