19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Spajić na pitanje o Srebrenici nije direktno odgovorio: Kosponzorisaćemo infrastrukturu u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

Doclea

Zašto je za opoziciju važna Srebrenica...mnogi EVROPSKI zvaničnici izjaviše da ova vlada čini fantastične stvari...Eskobar je savjetovao sve stanovnike CG da slušamo Spajica...PRESTAVNIK SADAŠNJE OPOZICIJE..TREBA DA BUDE UZDRŽAN NA SVIM GLASANJIMA O SREBRENICI...sve ostalo je nepotrebno..

Milena

@Doclea I Milosevic je u svoje pero dobijao komplimente od zapadnog svijeta,pa znamo kako je zavrsio,lazavinom se nista ne postize,narocito ovom djilkoskom.

Doclea

@Milena .Svima koji ste negativno lajkovali na moju nezlonamjernu objavu,ja se iskreno izvinjava.Sobzirom da živim kao samac a i starija sam osoba,malko sam se i uplašio,sad cu zaključati kucu i idem kod jednoga rodjaka da se sklonim par dana dok ovaj revolt i ljutnja ne prodje.

Orlov krš

@Doclea I bolje da se zaključaš i da ne izlaziš,jer ovoliki nedostatak empatije za stradanja drugih je daleko od ljudskih i moralnih okvira koji bi itrebali biti svojstveni čovjeku!

Doclea

Šta ste jurnuli na starca nepokretnoga...ja napisah da Evropljani i Eskobar biju bitku sa četnickim smecem po Crnoj Gori..dosta su Crnogorci vodili tudje ratove ...i bio na hilhade iskopanih domova..evo vam Dragaša pa njega podkacite..manite se mene.

Milena

@Doclea Od ovih sto su te dislajkovali ne treba da se plasis,mislim da to dobro znas,niti smo ljuti,nego iznenadjeni da danas neko poslije svega sto se izdesavalo pokusava da to opravda i zaboravi,nije ljudski zbog stotine hiljada zrtava.

nenad_mne

@Doclea , "fantastične stvari"? Može li jedna, s minimalnim obrazloženjem?

Doclea

@nenad_mne .Niti je ,niti niko moj,nije bio snajperista i nišandzija na haubice od Cavtata do Vukovara,vec bijah u Cetinje kada smo pokusavali da uklonimo onaj mitroljez sa zvonika Cetinjskoga MANASTIRA,za razliku od očeva pojedinih danas,što oce da mi izvade oba oka.

cefalo

@Doclea Ihaaaa, ovaj Doclea je maznuo nik pa lupa li ga, lupa... Greote...

Doclea

@cefalo .Božji grijeh je kada roditelji gledaju tako bistro dijete.Ajde molim te pisi jos malo o izgradnji silosa za skladištenje srbijanskih šljiva.

Srbijanka

Gospode, sluša li ovaj ćovek sebe? On je prime ministar?! To nije lepo za ovako lepu državu...

Nikola

Trebali su ga novinari pitat o polavama u Dubaiju i kako to utice na pingvine...mozda su to teme dje ima neki stav.Ka da su mu Becicevci sto svoji.

Valtet

Ne, on je odgovorio da to nije vazno. Vrlo jasan odgo or. Dakle znamo sta misli o tome.

Lena

Ovog su nam ustolicili Eskobar,Rajka,Timontije,Medoks,Popa,Hil,Grenel i ostali i.....!Zavrsni pecat unistenja CGore.Zvao nas je"tranjama" njegov brat.Mi to i jesmo kad smo pustili ovog hohstaplera srpskog,nevaspitanog i potcinjenog drugoj zemlji,da se ovako sprda s nama i potre nam zemlju.