25 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

PEStidno relativizovanje genocida

Autor: Antena M

  • viber

Sreten_Vujović

Mišljenja sam da će sve što se govori o srpskoj genocidnoj ideologiji imati svoj potpuni smisao, ako Crnogorci iznesu pred međunarodnu javnost, uz sve doikaze, genocid koji se nakon 1918. desio u Crnoj Gori na očigled zemalja saveznica! Inače, nalazimo se na pragu novog genocida u ime iste ideje!

Senad

@Sreten_Vujović Nažalost KONVENCIJU O GENOCIDU Ujedinjene nacije su donijele tek 09.12.1948.i ne može se retroaktivno primijeniti da bi se dobila SUDSKA PRESUDA.Jedino su SUDSKI DOKAZANI GENOCIDI u Bosni Ruandi i Kambodži.Kao što vidimo Spajić kao Vučićev pijun ne poštuje ni sudske presude.

Mina

Bobane Batricevicu, ti si ponos građanske Crne Gore!

roki

Sve ovo gutamo zato sto nam je plata 1000eura i radimo 7sati.

Dejan

@roki Kako može da proguta jedan Bošnjak genocid na svojim sunaridnicima za saku eura ? Da se ne srami one mrtve djece u Srebrenici podrzavajuci PES .Imaju li dušu Bosnjacku ili su dušu prodali za saku eura ?

Valter

Sta ste ocekivali, da postovalac lika o djela Atanasijevog, postovalac oca Save iz Tvrdosa, da on osudi genocid?

Dragan

@Valter žar bi ocekivali da Bošnjak podrzava i bude u one i uz one koji negiraju genocid ? Ako imamo u vidu da je na stotine Bošnjaka u PES i ne smeta im stav PES-a prema zrtvama genocida .Zar i to da se oprosti za saku eura ???

Željo

Bosnjaci koji podrzavate PES ucestvujete u negiranje genocida .Podrzavati i biti iz one koji negiraju genocid u Srebrenici je isto kao direktni negiranje genocida .Bosnjaci iz PES-a zamislite da ste bili tada u Srebrenici gdje bi bili sada ,samo zato sto vam je ime takvo kako jeste .

Jocko

Cilj je EU. Samo nas evropske granice prema Srbiji mogu spasiti. Spajic doslovno slusa US. Na tom putu ne zeli nista da ga omete. Zato bjezi od potencijalnih bombi. E sad je druga stvari sto mi se na neke poteze bukvalno povraca...