6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vojnici generala grantova

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Đoko Orlandić

Darko, pitam se da li je uopšte trebalo takvoj bag... da posvetiš i jednu riječ. Naime, bio sam u Medijskom timu (operativno ga vodio) za rušenje Miloševića. Čak i Miloševićevi mediji su za ovaj medijski šlj.. iz "Vijesti" i "Monitora"(na žalost zbog ranijeg što je bio) su bili "Majka Tereza".

seki

aferim gospodine sukovicu,odlican tekst,narocito misao udruzeni hajkacki poduhvat!!!mogli su bar malo biti inovativniji u toj matrici koja potice jos od vremena oca nacije"svi srbi u jednoj drzavi"

Mijat

Kako zakopa nesrećnu Ratku sa pola rečenice.

Đoko Orlandić

Počeše da rade Željkovi botovi. Naime, Željko je tadužio zaposlene u svom tabloidu da udaraju minise(za par minuta preko dvadeset). To je dobar znak, da "Kita boli more(komentar)"

Nikola

Moji prijatelji Antena i darko Je svijetli primjer kakO treba da Rade nezavisni novinari. U Darkovom Britkom pEru je sve rečeno i opisano kako funkcionišu ovi drugi mediji,čiji se rad zasniva na grantovima.

radun

medijska mafija i kolekcionari dolara i rubalja opet su uzeli banak u CG. Hitno treba zvati Sekija i Marka da opet izdevetaju i ucutkaju tu olos.

RALE

Darko,neka si te čovekolike gnjide isprskao otrovom.Sitni su pa se bojim da će preteć.Nastavi tako , jer je malo ostalo onih ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE.

veseljko

Na sta su spali gazde Vijesti: da unajme tesku alkoholicarku da drzi morale lekcije jednom Darku Sukovicu. Misku se rastura vojdka, fali mu vojnika pa su mu i takve dobre...

maksim

predlazem jedno drugarsko vece na kome bi se okupili sponzori Vijesti, pipun, daka, vojvoda, dusko, orav, uehara...

Tesla

Ovo je jedan od jacih tekstova koje je Darko pisao.Bolje ih nijesi mogao opisati.A mogu dodati samo da poslije svakog nekontrolisanog lumpovanja na kraju dodje gorak racun i mamurluk.Samo se covjek treba strpiti....Jos jednom hvala na odlicnom tekstu!!!