22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija u Baru privela pet građana, žale zbog zdravstvenih komplikacija jednog

Društvo

Comments 0

Policija u Baru privela pet građana, žale zbog zdravstvenih komplikacija jednog

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Policija je reagovala nakon intervencije jutros u Baru kad su omogućili bagerima da uđu na gradilište vrtića čemu su se protivili građani koji već sedmica protestuju.

"Barska policija je danas, nakon što su se stekli zakonski uslovi, pružili asisteniciju pravnom licu „LD Gradnja“d.o.o. Nikšić,shodno Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći drzavnim organima, organima državne uprave, organima lokalne samouprave i pravnim licima u postupku izvršenja njihovih odluka.

S obzirom na to da smo posredno saznali da je došlo do zdravstvenih komplikacija kod jednog lica izražavamo žaljenje ukoliko je to zaista tačno", navodi se u saopštenju poliicje.

Bar: Bager na gradilištu vrtića, intervenisala i policija

Službenici CB Bar su jutros prilikom pružanja asistencije „LD Gradnja“d.o.o. Nikšić, priveli pet građana, među kojima je bila i ženska osoba, koji su, tvrdi policija, pružali aktivan fizički otpor i sprječavali ulazak radnih mašina na gradilište.

"Na insistiranje službenika policije, izvršen jeljekarski pregled pomenute ženske osobe, s obzirom na činjenicu da se izjasnila da je u drugom stanju. Tom prilikom nijesu konstatovane povrede", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Uprava policije će preduzeti sve mjere na utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskih službenika, a spisi predmeti će biti upućeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na upoznavanje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR