15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Održan drugi protest u Podgorici, najavili okupljanja svake subote

Društvo

Comments 13

Održan drugi protest u Podgorici, najavili okupljanja svake subote

Autor: Antena M

  • Viber

Pod sloganom “97.000 odupri se” u Podgorici održan je drugi protest zbog, kako su saopštili organizatori, nereagovanja nadležnih povodom afere “Koverta”.

Oprečne su procjene koliko se večeras ljudi okupilo, a prema saznanjima Antene M bilo je ih je između 1800 do 2000, od čega je više stotina došlo iz okolnih gradova. 

Na protestu su zatražene neopozive ostavke predsjednika države Mila Đukanovića, predsjednika Vlade Duška Markovića, zatim vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i direktora Agencije za sprečavanje korupcije Sretena Radonjića.

Protest je počeo ispred Tužilaštva, a građani će prošetali Ulicom slobode, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog pored Skupštine, Centralne banke i Predsjedništva sve do Ulice Jovana Tomaševića.

Pored građana i organizatora, na protestu su bili i predstavnici opozicionih partija, kao i nevladinog sektora.

Najavljeni su protesti svake subote na istom mjestu.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

simo

steta sto ovi nasi ne znaju sta znaci slobodna volja gradjana, a sto nase gradjane mozes da kupis za 50e, ucijenis za posao, koji dzak brasna... poslije ovoliko afera, lopovluka i svega dps jedino bi opstao u CG, u normalnoj drzavi ne...

Marko

@Stopalce, vecina se utvrdjuje na izborima. Inace bi svaki put nakon izbora opozicija izvela par destina hiljada svojih glasaca i preuzela vlast. I tako u nedogled.

Stopalce

@Marko, Potpuno sam saglasan...izadji...prosetaj...iskazi nezadovoljstvo...demokratija Medjutim,nadam se da se slazes,da nakon par presuda o kupovini glasova od strane vlasti...veoma je upitno da li se vlast moze nazvati vecinom...