Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ubijen Darko Mijović, stradao i Jovanović, dvojica u teškom stanju

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Fos/Antena M

Ubijen Darko Mijović, stradao i Jovanović, dvojica u teškom stanju Foto: Dpa/bz-berlin.de

Podgoričanin Darko Mijović kome je suđeno za ubistvo Nemanje Medina ubijen je jutros u Njemačkoj.

Osim njega stradao je Nikola Jovanović.

Čeka se zvanična informacija o stanju Miloša Veškovića, a teško je ranjen i Miloš Pavićević. Svi oni nalazili su se zajedno u stanu.

Do likvidacije je došlo jutros oko pet sati.

Mijović je, podsjetimo, oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. 

Vladimira Ulamu i Mijovića su, prema optužnici Višeg državnog tužioca Željka Tomkovića, teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mjestu.

Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koga su sumnjičili za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Prema ranijim tvrdnjama tužilaštva, ubistvo su izveli na podmukao način jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili. Kako se sumnja, oni su 8. jula 2016. namamili Nemanju da dođe u Virpazar.

Zatim su ga u gepeku njegovog automobila marke "megan" odvezli na nepoznato mjesto i, navodno, ubili. Medinov automobil je četiri dana kasnije pronađen zapaljen u mjestu Jabukov do, ali njegovog tijela i dalje nema.

Ulama i Mijović su se sve vrijeme branili ćutanjem, nisu odgovarali na pitanja, a tijelo Medina do danas nije pronađeno.

Komentari

Janko,

Ovoga Ulamu ubicu trebalo je dobro istuci kao svinju pa bi progovorio kako ga je ubio.No striko ga naucio sta da.radi.Vjerovatno je i ovaj ubijeni pomagao. Sada je Ulama organizovao da ga ubiju kako ne bi progovorio jednoga dana o zlikovcimaUlamama

maki,

bez ovakvih svijet postaje bolje mjesto

Ostavi komentar

0/300