16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP Berane: Prebijena Nikšićanka, kriminalci slobodno šetaju gradom!

Izvor: Foto: Wikipedia

Društvo

Comments 0

SNP Berane: Prebijena Nikšićanka, kriminalci slobodno šetaju gradom!

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije najoštrije osuđuje vandalski, kriminalni, neljudski i kukavički čin prebijanja Jelene Krstić, radnice lokalnog Sportskog centra u Beranama, saopšteno je danas iz ove partije. 

"Naime, ispred zgrade ove sportske ustanove, kako saznajemo, višestruki povratnik u raznim krivičnim djelima, na pravdi Boga je pretukao samohranu majku dvoje djece, govoreći da je on šef pomenutog kvarta, i da neće dozvoliti da u tom kvartu radi Nikšićanka.

Umjesto da, kao povratnik nađe svoje mjesto u zatvoru, on je, prema našim informacijama, poslije jedne preležane noći, pušten kući.

SNP još jednom otvoreno pita da li se nastavlja ista praksa u sudu i tužilaštvu, gdje je kriminalcima sve dozvoljeno i slobodno šetaju gradom, dok njihove žrtve i pošteni građani su, na žalost u bolničkim posteljama.

SNP upozorava da nije ovo prvi put da se nasilje nad ženama ignoriše od strane onih koji bi trebali da ga spriječe. Otvoreno poručujemo i ovoga puta da ćemo se otvoreno suprotstaviti pokušajima crtanja meta ljudima samo zato što su iz Nikšića ili nekog drugog grada. Oni koji podržavaju to, dio su tog istog kriminalnog miljea.

Otvoreno se pitamo je li i ovo iz kuhinje DPS-a, i je li ovo početak predizborne kampanje, imajući u vidu činjenicu da se žrtva ovog nasilja otvoreno izjašnjava kao neko ko je opoziciono nastrojen. Ako je ovo objava izbornog rata od strane DPS-a i kriminalaca, neka nam otvoreno saopšte. SNP neće sjedjeti skrštenih ruku", navode iz ove stranke. 

SNP očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa, jer Berane, kao i čitava Crna Gora, moraju biti mjesto u kojem će se živjeti mirno, bez straha, kojoj god političkoj opciji da se pripada, ili ne pripada, zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR