Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ivančević razriješena sa funkcije

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Na prijedlog ministra

Ivančević razriješena sa funkcije

Vršilac dužnosti generalne direktorice Direktorata za inspekcijski nadzor i licenciranje u MORT-u Rina Ivančević razriješena je danas sa te fukcije. 

To je potvrđeno na današnjoj sjednici Vlade.
 
Na mjesto v.d, umjesto Ivančević, postavljen je Ivan Medojević. 

U obrazloženju odluke navodi se da je razriješena na prijedlog ministra, iz ličnih razloga.

"U okviru kadrovskih pitanja za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za inspekcijske poslove i licenciranje u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, određen je Ivan Medojević, diplomirani pravnik, dosadašnji tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Za generalnog direktora Direktorata glavnog državnog arhitekte u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, postavljen je Dragan Vuković, diplomirani inženjer arhitekture", saopšteno je nakon sjednice Vlade.

Podsjetimo, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović podnio je ostavku nakon što je objavljen snimak na kojem navodno dva inspektora uzimaju mito od jednog lokalnog biznismena.

Komentari

mr,

@Barakuda, sumnjam da ova Vlada ima takva iskustva... Risto ne da vodi, o je protiv njih dobio partiju sa nulom. Ni gejm osvojili nijesu!

Ratar,

Amfi vs Država 43 naprema 0 ... E tužne li države kad je jedan pop u mantiji jači od sistema...

Todor,

Jednim udarcem nekoliko muva: Pavle je odavno bio u nemilosti, Amfiju usluga, malo kreposti polumrtvim Vestima...

Marko,

@Barakuda Vele dobro obaviješteni da se Pavle bio dobro naostrio za rušenje krstionice popa Backovica. I desi se snimak. Slučajno, nema sumnje.

Barakuda,

Stari udbaški scenario za obračun: dostaviš snimak đe treba, prikazes i dovedes pred svrsen čin nepoćudnog ministra i njegovu ekipu.

Ostavi komentar

0/300