13 °

max 14 ° / min 7 °

Nedjelja

29.11.

14° / 7°

Ponedjeljak

30.11.

12° / 1°

Utorak

01.12.

10° / -2°

Srijeda

02.12.

12° / 1°

Četvrtak

03.12.

12° / 8°

Petak

04.12.

12° / 9°

Subota

05.12.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šest stanova za korisnike socijalnog stanovanja

Društvo

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Šest stanova za korisnike socijalnog stanovanja

Rješavanje stambenog pitanja jedno je od najvažnijih u životu svakog čovjeka, a odgovoran odnos lokalne uprave i zajednice prema onima koji nijesu u prilici da sami obezbijede krov nad glavom potreba je i obaveza, ocijenio je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan tokom susreta sa budućim korisnicima socijalnih stanova.

Stanove su u zakup dobili Mario Radović, Olivera Ratković, Stanka Simović, Jovanka Todorović, Boban Vlahović i Radmila Krstajić, a ključevi će im biti uručeni nakon završene skupštinske procedure, saopšteno je iz Prijestonice. 

"Očekujem da ćete dobiti ključeve i useliti se u stanove prije Nove godine", kazao je Kašćelan.

On je naveo da je lokalna uprava Programom razvoja za 2020. planirala gradnju zgrade za socijalno stanovanje, za šta je opredijeljeno 300 hiljada eura od ukupno pola miliona eura koliko bi trebalo da bude potrošeno za njenu izgradnju do 2021. 

Predsjednik Komisije za rješavanje stambenih potreba po osnovu prava na socijalno stanovanje Dejan Tmušić kazao je da je to tijelo radilo odgovorno, kao i da su sve odluke donesene jednoglasno.

"Imaćete lijep krov nad glavom, kakav zaslužujete. I ostali koji su konkurisali imaju šansu za stan u novoj zgradi koja će biti građena za socijalno stanovanje", rekao je on.

Budućim korisnicima socijalnih stanova uručena je konačna rang lista, na osnovu koje je Komisija za rješavanje stambenih potreba po osnovu prava na socijalno stanovanje donijela Odluku o dodjeli stana.

Odluka će biti objavljena na oglasnim  tablama Prijestonice Cetinje i Centra za socijalni rad, kao i na web stranici Prijestonice.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR