7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Pažin da ne prebacuje odgovornost na opoziciju

Društvo

Comments 0

SNP: Pažin da ne prebacuje odgovornost na opoziciju

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Da nije tužan, bio bi smiješan poziv ministra pravde Zorana Pažina upućen opoziciji da mu pomogne u izboru vrhovnog državnog tužioca, poručuju iz Socijalističke narodne partije. 

Pažin pozvao na dijalog o VDT-u

"Ministar i potpredsjednik Vlade, koji je preko svojih izaslanika iz Vlade, poručio Ivici Stankoviću da bi bilo dobro da odstupi sa mjesta vrhovnog državnog tužioca, povukao se istog momenta kada mu je v.d. VDT-a poručio da kritike te vrste nijesu dobrodošle, te da je Vrhovno državno tužilaštvo nezavisno u svom radu.

Pažin se čudi što u Crnoj Gori nema pojedinca koji želi savjesno da obavlja funkciju VDT-a, ali ne nalazi za shodno da kaže da kadar DPS-a mjesecima kroz besprizorne afere kalja ime crnogorskog pravosuđa.

Takođe, ništa sporno ministar ne vidi u umiješanosti savjetnika predsjednika države Slavoljuba Stijepovića u aferi Koverta.

Socijalistička narodna partija poziva ministra Pažina da ne pokušava da prebaci na opoziciju odgovornost za haos u pravosuđu, već da sa mjesta koje pokriva učini sve da se trenutno stanje prevaziđe radi dobrobiti građana Crne Gore", navode iz ove stranke. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR