19 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović čestitao Dan opštine Pljevlja: Grad zaslužuje mnogo brižniji odnos vlasti

Društvo

Comments 1

Abazović čestitao Dan opštine Pljevlja: Grad zaslužuje mnogo brižniji odnos vlasti

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Pljevlja su oduvijek raspolagala prirodnim resursima koji se domaćinskim odnosom mogu iskoristiti u dobrom pravcu na dobrobit svih građana Pljevalja i Crne Gore. Time bi grad postao značajan industrijski i razvojni centar zemlje a migracija stanovništva bi se smanjila i gradu udahnuo novi talas razvoja, kazao je Predsjednik URE Dritan Abazović čestitajući Dan Opšine Pljevlja.

On je istakao i da je problem Pljevljaka to što se njihova prirodna bogatstva krčme na druge adrese a malo blagodeti ostaje u gradu pod Golubinjom.

“Vjerujem u svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA da će biti dovoljno političke brige i zrelosti aktuelne ali i svake naredne lokalne vlasti kako bi se decenijski neriješeni problemi Pljevalja riješili. Pljevlja zaslužuju mnogo brižniji odnos državne vlasti imajući u vidu ukupan značaj njegovih resursa za razvoj zemlje", navodi Abazović u čestitki.

U čestitki Abazović napominje i velike ekološke probleme grada i kaže da takvo stanje zahtijeva brižljiv odnos nadležnih i brzo rješavanje tog decenijskog problema.

"Ekološki problem Pljevalja i dalje ostaje visoko na ljestvici svih gradskih problema jer umnogome remeti pravo na zdravu životnu sredinu svih građana Pljevalja. S tim problemom se mora izaći na kraj i on je preduslov za svaki dalji napredak Pljevalja. Nadam se da će to uvidjeti ova ali i svaka naredna lokalna i državna vlast", poručio je na kraju Abazović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Rebeka Mesarić Žabčić

Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, moje ime je Rebeka Mesarić Žabčić iz Zagreba, Hrvatska i po struci sam liječnica, molimo Vas da ljubazno pročitate moje životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da ove informacije pomognu nekome da ovo pročita članak odmah kako biste vratili povra