Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ovi Podgoričani zabavljaju se i bez mobilnih telefona

| Postavio/la: Antena M | Izvor: Prva Tv

Ovi Podgoričani zabavljaju se i bez mobilnih telefona

Crnogorski pab kviz Montenegro takmičenje je koje godinama okuplja ljude pune znanja i sa namjerama da se dobro druže. I to rade svake sedmice.

Podijeljeni u tridesetak grupa, na takmičenju bude i do 150 kandidata.

"Kviz ima sedam igara, standardne su slova i riječi kao prve dvije, onda imamo spojnice kao treću igru, igraonicu, leksikon, tvrđenja, abc ili klasična pitanja kao šesta igra i asocijacije na kraj. Sve se zasebno i drugačije boduje, za svaku igru postoje određena pravila", kaže organizator, Zoran Miljanić.

A glavno pravilo je da nema korišćenja mobilnih telefona. Svi ga poštuju. Kviz se sodržava svake sedmice i okupi oko 150 takmičara. 

Starosna granica za takmičenje - ne postoji.

 "Bukvalno imali smo jednog čikicu od 80 godina, do skoro je dolazio, imali smo klince, četvrta godina srednje škole, nekada klinci dođu sa roditeljima tako da svima je zabavno", kaže Miljanić.

Organizator ovog takmičenja kaže da je još u srednjoj školi bio veliki zaljubljenik u kvizove i društvene igre. A kada je završio studije osnovao je po ugledu na mnoge evropske zemlje - crnogorsku verziju pab kviza.

"Danas ljudi kada izađu rijetko pričaju, rijetko ulaze u neke dublje teme ili tako nešto, uvijek su na telefonima, provjeravaju slike poruke na fejsbuku i slično dok kada su ovdje dobiju u toku jednog kviza garant 100 tema za razgovor i kada imate toliko tema za razgovor mnogo vam je zanimljivo", poručuje on.

Svi koji žele da učestvuju u kvizu detaljnije informacije mogu naći na fejsbuk stranici, pab kviz Montenegro.

Ostavi komentar

0/300