7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izgradnja stočne pijace u Beranama u završnoj fazi

Društvo

Comments 1

Izgradnja stočne pijace u Beranama u završnoj fazi

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Završetkom radova na novoj regionalnoj stočnoj pijaci, za koje je Vlada Crne Gore izdvojila oko 360 hiljada eura, Berane će uskoro dobiti uslovan objekat za potrebe poljoprivrednika iz šest sjevernih opština, sa svim neophodnim sadržajima, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

"Po okončanju građevinskih radova, koji se trenutno nalaze pri samom kraju, biće sproveden postupak tehničkog prijema, nakon čega će stočna pijaca sa kompletnom infrastrukturom, površine oko 3.350 metara kvadratnih, biti predata korisniku – Opštini Berane na korišćenje. 

Realizacija ovog projekta Uprave javnih radova iz dvije faze je obuhvatila izgradnju veterinarske stanice, nadstrešice za vagu, dvije rampe za utovar i istovar životinja, osočare, boksova, vezova, kompletnih podzemnih instalacija, kao i protivpožarne i sanitarne mreže", navodi se u saopštenju.

Za posjetioce je obezbijeđeno 45 parking mjesta, sa prilaznom saobraćajnicom širine 5,5 metara, a uređene su i zelene površine. 

Kako su kazali, Uprava javnih radova je nedavno objavila i postupak javne nabavke za postavljanje rasvjete za stočnu pijacu i dio okolnog naselja, procijenjene vrijednosti 35 hiljada eura, za koje je u toku dostavljanje ponuda zainteresovanih preduzeća.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

EMCI

zvuči lijepo i vrijeme je da se prave i ovakvi objekti, ali mislim da su 45 Parkinga premalo za današnje vrijeme, Sa parkinzima je već duži problem sjevera crne gore, neplanski radjeno. Dajte još par litara Farbe da se srede autobuske stanice u BP i berane, 20 god isto izgledaju ograde i rest