Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uručeni ključevi korisnicima socijalnih stanova

Društvo

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Uručeni ključevi korisnicima socijalnih stanova

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan dodijelio je danas ključeve korisnicima šest socijalnih stanova koji se nalaze u novosagrađenoj zgradi suda i tužilaštva, saopšteno je iz Prijestonice.

Stanove, površine od 24 do 32 metara kvadratna, doživotno će koristiti Jelena Maretić, Zoran Stanković, Slavica Bućin, Maše Perović, Mladen Cmiljanović i Fadilj Iljazi.

Kašećlan je čestitao korisnicima stanova usljenje i podsjetio da je riječ o bivšim stanarima baraka koje su se nekada nalazile na mjestu gdje je sagrađena zgrada suda i tužilaštva na Cetinju.

„Čestitam mojim sugrađanima useljenje i dobijanje adekvatnog krova nad glavom. Nadam se da će biti zadovoljni“, kazao je Kašćelan.

On je najavio da bi u prvoj polovini ove godine trebalo da počne gradnja zgrade sa 30 stanova za socijalno stanovanje u Belvederskoj ulici, ali i zgrade Sindikata kulture u naselju Gruda.

„Očekujem da bi do kraja godine u izgradnji moglo biti oko 100 stanova, što je značajno za Cetinje“, kazao je Kašćelan.

Crnogorska Prijestonica krajem decembra uručila je ključeve korisnicima šest socijalnih stanova u naselju Gruda. Korisnici su stanove, površine od 26 do 31 kvadratni metar, dobili u simbolični zakup.

U toku je gradnja stambenog objekta za tročlanu porodicu na Crnoj gredi, kojoj je u požaru izgorio stan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR