Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mojkovčanin obezbijedio značajnu pomoć za sugrađane

Društvo

Tag Gallery
Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

Mojkovčanin obezbijedio značajnu pomoć za sugrađane

Firma "STP KOMPANI" iz Tivta, koja je u vlasnistvu Mojkovčanina Dragana Krgušića, danas je u Mojkovcu obezbijedila pomoć za stanovnike tog grada.

Šleper robe od 3 tone brašna i 100 paketa donirao je opštini Mojkovac, koja će dalje kroz volonterski tim i ekipu Službe zaštite i spašavanja podijeliti najugroženijim stanovnicima grada.

"Situacija je veoma ozbiljna. Razumijem svakog čovjeka, svakog radnika koji u ovim danima ne mogu sprovoditi svoje radne obaveze i obezbijediti osnovnu životnu egzistenciju. Penzionere, socijalno ugrožene stanovnike. Kao neko ko je rođen u Mojkovcu uvijek ću, i u ovakvoj situaciji, i u bilo kojoj drugoj, pomoći svoj grad i svoje sugrađane onoliko koliko je u mojoj moći. Želim da Mojkovčani disciplinovano, hrabro izađu iz ove bitke kao pobjednici, kao i uvijek do sad", kazao je Krgušić.

On godinama daje veliki doprinos u raznim aktivnostina, kao sto su izgradnja putne infrastukture na planini Sinjajevini i Prošćenskim planinama, izgradnji planinarskog doma "Ckara", kao i kroz razne kulturne manifestacije.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR