15 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Deset specijalista iz KCCG u subotu na Žabljaku

Društvo

Comments 2

Deset specijalista iz KCCG u subotu na Žabljaku

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Na zahtjev direktora Doma zdravlja iz Pljevalja, u čijem sastavu je i Zdrvstvena stanica sa Žabljaka, pozitivno je odgovoreno iz Kliničkog centra Crne Gore, pa će naredne subote pacijente sa Žabljaka primati specijalisti različitih oblasti, kaže direktor pljevaljskog doma zdravlja dr Ilhan Tursumović.

Na Žabljak dolaze specijalisti neurologije, psiholog, ginekolog, hirurg, kardiolog, dermatolog, oftalmolog,endokrinolog, ortoped i urolog.

“Neposredna komunikacija i pismena korespondencija sa direktorom Kliničkog centra Crne Gore, dr Jevtom Erakovićem naišla je na maksimalno razumijevanje. Na ovoj akciji nećemo stati i osmislićemo akcije ove vrste i za naredni period. O tome će pacijenti sa Žabljaka biti blagovemeno informisani. Sve to u cilju pružanja kvalitetne i pravovremene medicinske pomoći  davanja doprinosa da   pacijenti sa Žabljaka ne idu u Klinički centar na specijalističke preglede. Ovo je početak jedne dobre priče na Žabljaku”, kaže Tursumović i dodaje da je nedavno sa Erakovićem obišao prostorije zdravstvene stanice na Žabljaku kako bi se uvjerili da u njima postoje uslovi za rad deset specijalista istovremeno.

Tursumović je dodao  da će u narednom periodu Zdravstvena stanica na Žabljaku biti obuhvaćena projektom energetske efikasnosti pa se u toj ustanovi u narednom periodu očekuju investiciona ulaganja.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

Jako bi bitno bilo da se takva praksa nastavi ,da ne bude samo dio predizborne kampanje