14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje ostvaruje impresivan uspjeh

Izvor: ucg.ac.me

Društvo

Comments 0

Nikolić: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje ostvaruje impresivan uspjeh

Izvor: ucg.ac.me

Autor: Antena M

  • Viber

Rektor Univerziteta Danilo Nikolić čestitao je obilježavanje 12 godina Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje dekanu Stevu Popoviću, studentima, profesorima i svim zaposlenima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Obrazovni i naučnoistraživački rad u oblasti sportskih nauka prepoznat je još u prvim danima razvoja visokog obrazovanja u Crnoj Gori, time pokazujući svijest o značaju fizičkog razvoja na zdravlje pojedinca kao člana društva, a time i na zdravlje i razvoj cjelokupnog društva kao osnovu za svaku drugu oblast napretka i razvoja", stoji u dopisu rektora Nikolića.

Rektor smatra da je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, za kratak period postojanja kao samostalna jedinica, ostvario i u kontinuitetu ostvaruje impresivan nacionalni i međunarodni uspjeh.

"Savremena nastava, publikacija međunarodnih časopisa, broj objavljenih naučnoistraživačkih radova, međunarodni projekti, samo su dio oblasti u kojima postižete izvanredne uspjehe, ne samo za Vaš Fakultet već i za Univerzitet. Zahvaljujući predanom radu pojedinaca i izuzetnim naporima Vašeg akademskog osoblja, rezultati koje postižete u naučnoistraživačkom radu i međunarodnoj saradnji su svijetao primjer napretka kojim se Univerzitet Crne Gore ponosi", naveo je on.

Nikolić je poručio da će Univerzitet Crne Gore u budućim projektima i aktivnostima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i dalje pružati punu podršku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR