15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Umjesto Sanje Garić: Jašarevića novi dekan FDU

Društvo

Comments 0

Umjesto Sanje Garić: Jašarevića novi dekan FDU

Autor: Antena M

  • Viber

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore konstatovao je danas prestanak funkcije dekana Fakulteta dramskih umjetnosti Sanje Garić, čime je počeo i mandat novog dekana Edina Jašarevića, saopšteno je iz UCG.

Na današnjoj sjednici, u okviru kadrovskih pitanja, danas je imenovana i Komisija za sprovođenje postupka za izbor izvršnog direktora Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra.

U Komisiji, koja će procijeniti blagovremenost i potpunost dokumentacije prijavljenih i dati mišljenje o ispunjenosti uslova za izbor, su Gordana Paović-Jeknić, kao predsjednica i članovi Goran Jovetić i dr Miljan Gogić.

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore Duško Bjelica je kazao da je Upravni odbor danas dao i saglasnost Institutu za biologiju mora za zaključenje ugovora sa Zavodom za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore.

"Ugovor će biti zaključen za pružanje usluga biološkog monitoringa površinskih priobalnih voda, uzrokovanje i analizu bioloških elemenata kvaliteta u priobalnim i mješovitim vodama, na ukupno 10 lokacija određenih u Listi lokacija, koja je sastavni dio ugovora. Ovaj ugovor je skladu sa Programom monitoringa površinskih i podzemnih voda za 2020. godinu, koji je donijela Vlada Crne Gore", saopštio je predsjednik Bjelica.

Od prihoda ostvarenih po ovom osnovu, dodaje on, u budžet Univerziteta Crne Gore izdvajaju se sredstva u skladu sa Statutom Univerziteta Crne Gore i drugim opštim aktima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR