14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CGES donacija Elektrotehničkom fakultetu: Renoviranje amfiteatra u vrijednosti od 20.000 eura

Društvo

Comments 0

CGES donacija Elektrotehničkom fakultetu: Renoviranje amfiteatra u vrijednosti od 20.000 eura

Autor: Antena M

  • Viber

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore  Saša Mujović potpisao je Ugovor o donaciji sa izvršnim direktorom Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) Draganom Kujovićem kojim će Elektrotehničkom fakultetu biti uplaćen novčani iznos od 20.000,00 EUR za potrebe renoviranja amfiteatra 016. saopšteno je UCG.

"Izuzetno sam ponosan na činjenicu da naša renomirana kompanija, kakva je CGES, prepoznaje značaj ulaganja u nauku i Elektrotehnički fakultet i što na ovaj način stvaramo reprezentativne uslove za studiranje našim studentima, među kojima su i oni koji će u budućnosti biti zaposleni u CGES-u. Mišljenja sam da energetske kompanije sa ozbiljnim planovima i jasnom strategijom razvoja moraju biti prisutni na Elektrotehničkom fakultetu i biti "na oku" studentima", istakao je dekan Elektrotehničkog fakulteta Saša Mujović.

Prema njegovim riječima, nakon renoviranja, amfiteatar će nositi ime ove kompanije – Amfiteatar CGES i pored nastave biti i mjesto prezentacija aktivnosti CGES-a, kako bi studenti dobijali što više praktičnih informacija i uvidjeli da materija koju izučavaju na Fakultetu ima potpunu mogućnost implementacije u praksi.

Mujović posebno ističe izuzetnu saradnju i razumijevanje koje su pokazali čelnici CGES-a, predsjednica Odbora direktora Vesna Bracanović i izvršni direktor Dragan Kujović.

Predsjednica Bracanović ja kazala da donacija  predstavlja još jednu potvrdu simbioze CGES-a i Elektrotehničkog fakulteta, od koje očekuje da studenti imaju najviše koristi.

"Saradnjom sa Elektrotehničkim fakultetom kroz razne oblike djelovanja, ulaganjem u poboljšanje uslova rada i studenata i nastavnog osoblja, CGES daje doprinos  stvaranju  budućeg inženjerskog kadra. To je siguran način da spremni   odgovorimo na sve izazove budućnosti, jer nema dileme  da je znanje najveći kapital, a ulaganje u obrazovanje uslov budućeg razvoja svakog društva“, zaključila je Bracanović.

Na ovaj način, biće renoviran i posljednji preostali amfiteatar na Elektrotehničkom fakultetu.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR