27 °

max 30 ° / min 21 °

Četvrtak

06.08.

30° / 21°

Petak

07.08.

30° / 21°

Subota

08.08.

33° / 23°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

33° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povoljni uslovi za vožnju

Društvo

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori su povoljni uslovi za saobraćaj, a vozačima se savjetuje oprezna voznja i obavezno poštovanje propisa.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom u Rožajama zatvoren je granični prelaz Vuča-Godovo, na putu Rožaje–Tutin.

Nacionalno koordinaciono tijelo donijelo je odluku da Institut za javno zdravlje (IJZ) privremeno izuzme Bosnu i Hercegovinu (BiH) sa liste država iz kojih se u Crnu Goru ulazi bez mjere institucionalne izolacije.

Ulazak iz BiH moguć je za građane država sa liste IJZ uz negativan PCR, ELISA ili ECLIA test akreditovane laboratorije iz BiH star maksimim 48 sati.

Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezne testove neće biti moguć preko graničnih prelaza Šćepan Polje – Hum, na putu Plužine – Foča i Meteljka – Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče.

Uvažavajući razvoj epidemiološke situacije u Srbiji odlučeno je da sve osobe koje u Crnu Goru ulaze iz te države budu upućivane u karantin.

Granični prelaz Vraćenovići, na putu Nikšić-Bileća, zatvoren je zbog rekonstrukcije.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka zbog bušačko minerskih radova dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 16 sati.

Na putu Dinoša - Cijevna Zatrijebačka zbog aslaltiranuja saobraćaj će biti u prekidu od osam do 16 sati.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, dionica Međuvršje – Ivanova korita zbog rekonstrukcije puta saobraća se naizmjenično jednom trakom na mjestu radova.

Na regionalnom putu R-10, dionica Đurđevića Tara - Mojkovac, lokalitet Sokolovina, zbog sanacije kosine saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od sedam do 12 sati i od 13 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod Doma Vojske i skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Zbog radova na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a povremeni prekidi saobraćaja su najviše do 15 minuta.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad - Podgorica, dionica Komanski most - skretanje za Marezu, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog iskopa materijala.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Bandiće promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta zbog iskopa materijala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR