11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SRAMNO: Uz pomoć Sarape, Bečić nastavlja sa podvalama Vladimiru Jovanoviću

Društvo

Tag Video
Comments 24

SRAMNO: Uz pomoć Sarape, Bečić nastavlja sa podvalama Vladimiru Jovanoviću

Autor: Antena M

  • Viber

Nastavlja se kampanja stranke Alekse Bečića protiv članova porodice Jovanović iz Mojkovca.

Demokratska Crna Gora je uz javno saopštenje 5. septembra medijima dostavila audio-snimak, sa slikom književnika Borislava Jovanovića. Napisali su da on izgovara telefonske prijetnje njegovoj partiji – iako na snimku uopšte NIJE glas ovog crnogorskog književnika (provjerljivo i na Jutjubu).

Bečićeva partija u istom saopštenju izričito tvrdi: “Radi se o predsjedniku Matice crnogorske u Mojkovcu i ocu Vladimira Jovanovića, kolumniste portala Analitika”.

Borislav NIJE predsjednik ogranka Matice crnogorske u Mojkovcu. Vladimir NIJE nikad bio kolumnista Analitike.

Bečić je juče, na TV Pinku, otišao korak dalje. U programu Novo jutro domaćini su bili Predrag Sarapa i jedna voditeljka, a Bečić se uključio uživo iz Podgorice.

Voditelji TV Pinka su DVA PUTA tokom emisije izrekli optužbe sada na račun Vladimira Jovanovića: da je on upućivao telefonske prijetnje Bečićevoj partiji!

Takođe DVA PUTA, naveli su i da je Vladimir “predsednik Matice crnogorske”! Vladimir, naravno, nije “predsednik Matice crnogorske”. Nikad ni običan član te organizacije nije bio.

Sarapa je Bečiću ime i prezime Vladimira Jovanovića i njegovu “funkciju” “predsednika Matice crnogorske” ponovio, uz napomenu – “da pročitam, da ne pogrešim”. I doveo Vladimira u izričitu vezu da je Demokratskoj Crnoj Gori “pretio klanjem, ubijanjem”!

Bečić voditelja TV Pinka nije opovrgao. Drugim riječima – saglasio se Bečić sa ovim teškim optužbama protiv Vladimira Jovanovića. I ustvrdio je Bečić da je “posao, to konkretno, o čemu ste govorili, za nadležne državne organe…”

Evo dijela transkripta Bečićevog gostovanja na TV Pink…

VODITELJKA: … Predsednik Matice crnogorske Vladimir Jovanović uputio je više telefonskih poziva centrali Demokratske Crne Gore u kojima je pretio klanjem, ubijanjem od strane ljudi koji danas planiraju okupljanje…

SARAPA: … Sa nama je na vezi Aleksa Bečić, lider Demokratske Crne Gore. Hvala vam što se uključujete u naše Novo jutro. Dobro jutro gospodine Bečiću!

BEČIĆ: Dobro jutro! Hvala i vama na pozivu.

VODITELJKA: Dobro jutro.

SARAPA: …Čuli smo juče, baš upravo neku informaciju – da pročitam da ne bih pogrešio – da je predsednik Matice crnogorske Vladimir Jovanović uputio više telefonskih poziva centrali vaše Demokratske Crne Gore, da vam je nešto pretio, iznosio, teško mi je da pročitam sve to što se dešavalo…

BEČIĆ: Pa dobro, ja mislim da je to prije svega posao, to konkretno, o čemu ste govorili, za nadležne državne organe…

Pogledajte cijelu emisiju TV Pinka:

Komentari (24)

POŠALJI KOMENTAR

Montenegrinaplus

Sramite se Becicu. Srpskim medijima dajete lazne informacije, huska te, a u Crnoj Gori, u emisiji Nacisto, pokazujete drugo lice. Vama treba da vjerujemo!!! "Upamet se Crnogorci"!

Buka

Nedostojno Vas ,gos n Becicu..Lazno svjedocit,nabijedit druga,Crnogorski nije..Prije pocetka,Opskurni Sarape,kuriri,Glasovi razni,bice Vam kraj...imate glasila crnogorskih vise nego dovoljno..sem ako ne mislite da su navedeni Vas nivo i ne slucajan Izbor...gos n Becicu...