26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vladimir Jovanović: Sraman čin Bečićeve partije

Društvo

Comments 14

Vladimir Jovanović: Sraman čin Bečićeve partije

Autor: Antena M

  • Viber

Novinar i publicista Vladimir Jovanović reagovao je na današnje saopštenje Demokrata.

"Demokrate, politička partija Alekse Bečića, danas je objavila saopštenje za javnost. Optužili su Borislava Jovanovića, književnika, mog oca, da im je preko svog fiksnog telefona iz Mojkovca upućivao prijetnje. I mene su pomenuli u saopštenju.

Radi se o podvali.

Moj otac nikom nije prijetio, niti se uopšte nalazio u Mojkovcu kada su prijetnje upućene s njegovog fiksnog telefona. Glas na audio-snimku nije njegov. Prijetnje je uputio T.J. moj mlađi brat. Zbog toga je ubrzo od policije priveden i procesuiran u skladu sa zakonom. Priznao je djelo – o čemu postoji uredna dokumentacija. Pritvoren je i predmet protiv njega je u toku.

Svi Mojkovčani koji poznaju mog mlađeg brata, znaju da se radi o potpuno bezazlenoj osobi, čije je zdravlje godinama unazad narušeno. Protiv njega nikad nije vođen prekršajni ili krivični postupak. Ipak, on je punoljetan građanin. U afektu je saopštio neprihvatljive stvari. Ako je kriv, snosiće zakonske posljedice.

Javno targetiranje čitave porodice zbog neodgovornosti nekog od njenih članova sraman je čin Bečićeve partije. I veoma opasan. I zbog toga će biti pozvani na odgovornost". 

 

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

Ctrl

Kada se neki covjek pokusava diskreditovati kod naroda,ili neko njemu najblizi,u isto vrijeme se pokusava diskreditovati i sve ono sto taj covjek stvara,njegov trud,ideje itd.Stari oproban recept.Izgleda da demokrate to znaju.Podrska za Vladimira i njegovu porodicu.

Ikonoklast

G. Jovanoviću, Nemojte se obazirati na izjave jednog demagoga i politikanta. On laže kad zine - što bi mi rekli. Ono što je bitno za CG jeste da istrajete na proučavanju Pravoslavlja u CG. Svaka čast na dosadašnjem radu. Moramo se izboriti za pomjesnu, autokefalnu Crkvu za sve Pravoslavce u CG.

Mojkovac 123

Poznajem i postujem porodicu Jovanovic, njihova majka mi je bila razredni starjesina, a pomenuti TJ "velika opasnost" za pobjednike na ovim izborima je znao da me isprati iz skole sa velikim crnim kisobranim. Jedino sto mu mogu zamjeriti je sto je mnogo visociji od mene pa bih ipak pokisnula...