16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saslušana direktorica i osoblje "Danila I", umjesto u bolnici, Amfilohija liječili u manastiru?

Izvor: Pobjeda/Ivna Božović

Društvo

Comments 33

Saslušana direktorica i osoblje "Danila I", umjesto u bolnici, Amfilohija liječili u manastiru?

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski inspektori saslušali su direktoricu cetinjske bolnice "Danilo I" Sonju Radojičić i medicinsko osoblje koje je liječilo mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija - potvrđena je Anteni M iz više nezavisnih izvora informacija koji je objavilo nekoliko crnogorskih glasila.

Saslušanje je obavljeno radi provjere da li su procedure tretmana sprovedene u skladu sa pravilima medicinske struke i preporukama IJZ.

Kako saznajemo, sumnja se da je mitropolit SPC Amfilohije testiran prvi put još 1. oktobra pod lažnim imenom, a nakon toga, kada je nedvosmisleno utvrđeno, da je Amfilohije korona pozitivan, njemu su iz bolnice "Danilo I" dopremali u manastirske odaje ljekove i kiseonik. Umjesto u bolnici, sumnja se, Amfilohije je liječen u Cetinjskom manastiru, što je i dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Nesavjesno liječenje je djelo obuhvaćeno u krivičnom zakoniku Crne Gore i to u članom 290 KZ “Nesavjesno pružanje ljekarske pomoći” i članom 292 KZ “Neukazivanje ljekarske pomoći”.

Komentari (33)

POŠALJI KOMENTAR

Ana

Kad je dogorjelo, ipak je otišao u Klinički centar Crne Gore, tj. kod onih o kojima su Risto i bratija jako ružno pričali i tim pričama narod trovali. Da li je iko od njih pomislio da naši ljekari 7-8 mjeseci nesebično rade dan i noć. A narod primitivan, sve vjeruje, pa i kada ga lažu. Ako toliko vjeruju popovima, može li im doprijeti do mozga da su ih lagali da nema korone. Ko tako misli, najblje je da to iskusi na sopstvenoj koži.

Smuta velika

Primila naša dobra zemlja nevoljnike sa svih strana, pa i sa Kosova. Sada nam poručuju da mi tražimo dobrotu van naše zemlje. Krivi smo što smo im preko svega prelazili, pa sada oni gaze preko nas

Alkibijad

@Hipokrat!!! Ima još jedna mnogo gora bolest koja je uveliko zahvatila Crnu Goru. Gor od korone. To je primitivizam.