6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Primitivizam, bezakonje i nekrofilija

Društvo

Comments 39

Primitivizam, bezakonje i nekrofilija

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa profila Živkovića sa društvene mreže Fejsbuk)

Da Srpska crkva u Crnoj Gori funkcioniše kao država u državi i da za nju ne važe ovozemaljski zakoni, potvrđuje nam po ko zna koji put njeno skandalozno i anticivilizacijsko ponašanje povodom smrti mitropolita Amfilohija.

U trenutku kada je transmisija corona virusa kod nas, gotovo najveća u Evropi, najznačajnijim dijelom zahvaljujući baš njima, juče smo vidjeli defile dvadesetak popova kroz internu kliniku KBC-a u Podgorici u vremenu kada niko drugi ne može ni kročiti u bolnicu. Ponizni ispraćaj posmrtnih ostataka mitropolita od strane dijela "vjerujućeg" medicinskog osoblja, samo upotpunjuje ovu tužnu i sumornu sliku naše stvarnosti.

Slike iz cetinjskog manastira gdje je tijelo mitropolita izloženo u otvorenom kovčegu, sa mimohodom "vjernika" među kojima ima i djece i njohovo ljubljenje tijela mrtvog mitropolita, ne samo da su anticivilizacijske, nego su za svako zgražavanje i osudu jer je dogma pogazila i poslednju trunku razuma kod ovih ljudi.

Ovakav nekrofilski kult smrti ubija život i razara zdravi razum.

Kada se i sama crkva na najgrublji i najbolniji način uvjerila da corona virus postoji, ona nastavlja neodgovorno da ga širi, ne pitajući se koliko će života ovakvim svojim ponašanjem poslati na onaj svijet zajedno sa svojim mitropolitom.

I dok se sve ovo dešava pred našim očima, sramno ćute državni organi koji sprovode zakone ove zemlje, sramno ćute zdravstveni organi koji treba da vode računa o našem zdravlju, sramno ćute svi oni koji ne bi smjeli da ćute.

Da zlo bude veće, najveći dio buduće vlasti u svemu ovome i učestvuje.

Ovaj muk razara i posljednje atome razuma normalnog čovjeka.

Zaboravljaju da je to ravno saučesništvu u nesreći koja je pred nama..

Komentari (39)

POŠALJI KOMENTAR

58SINDON

@Je li živ Slavko ??? NAS SLAVKO JE VEC STAR I BIO DOBAR POLITICAR PRAVI LIBERALAC. BILO BI BOLJE DA IDETE KOD SLAVKA DA MALO PRICATE.

Марија

@Tanja Па немој у њој да живиш, иди где ти је ноље

Tanja

Potpisujem svaku rijec G.dinaZivkovica a jos vise G.dina Ranka koni je rekao.surovu istinu.Svako jutro se budim i mislim da sam u nekom kosmaru.Ovoliko primitivizma ne moze da se shvati.Da li ovo moja Crna Gora?Ako jeste ne zelim vise u njoj da zivim.Kukavicka.Crna Gora u muku..Cast pojedincima.