13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Nadležne institucije da ispitaju događaj u Beranama

Društvo

Comments 0

SNP: Nadležne institucije da ispitaju događaj u Beranama

Autor: Antena M

  • Viber

OO SNP Berane najoštrije osuđuje napad na predsjednika MZ Kaludra Milića Ralevića i njegovog zamjenika Milana Ralevića, saopšteno je iz te stranke.

"Nemili događaj koji se u ranim jutarnjim časovima dogodio samo je jedan u nizu svih onih prethodnih koji su se dešavali. Sukob oko šumskih koncesija koji traje mjesecima, nažalost, eskalirao je na način koji nije primjeren 21. vijeku.

OO SNP Berane poziva nadležne institucije Uprave policije i Tužilaštva da na adekvatan način ispitaju tvrdnje i navode zbog kojih je došlo do ovakvog sukoba a koji se prema tvrdnjama povrijeđenih lica odnosi na obračun šumske mafije sa mještanima", navodi se u saopštenju.

Kao politička partija koja je nosilac vlasti u Beranama pomno ćemo pratiti kako će se i na koji način odvijati situacija, na koji će se način kvalifikovati ovo djelo s obzirom da je i predsjednik MZ zajedno sa saradnicima dio organa lokalne samouprave pa samim tim smatramo da je u pitanju napad na službeno lice, dodaju u saopštenju.

"Insistiraćemo na rješavanju svih prethodnih dešavanja koja se odnose  kako na problem oko raznoraznih koncesija tako i sve ostale nerasvijetljene i do danas do kraja ne sprovedene slučajeve.

OO SNP će tražiti i od sadašnjih i od budućih nadležnih institucija da se problemi koncesija riješe do kraja, u skladu sa zakonom i da se svi oni koji su se ogriješili o zakon dovedu pred lice pravde i budu adekvatno kažnjeni", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR