11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marko Milikić najbolji student Fakulteta političkih nauka

Društvo

Comments 0

Marko Milikić najbolji student Fakulteta političkih nauka

Autor: Antena M

  • Viber

Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore, na studijskom smjeru Politikologija-međunarodni odnosi, Marko Milikić, sa prosječnom ocjenom 10.00, jedan je od 18 nagrađenih studenata UCG-a koji su postigli najveći uspjeh tokom studija za studijsku 2020/21. godinu.

Marko kaže da je posebna čast biti najbolji na Fakultetu političkih nauka, čiji su zaštitni znak vrhunski studenti i studentkinje, kojih je tokom godina bilo jako puno.

"Činjenica da je Vijeće FPN-a, sačinjeno od mojih profesora, saradnika i kolega, predložilo mene kao najboljeg, velika je satisfakcija. Ova nagrada za mene predstavlja afirmaciju cjelokupnog rada i zalaganja, te uvjerenje da se izvrsnost, na kraju dana, zaista prepoznaje", rekao je on.

Kaže da je na putu do uspjeha najvažnije zacrtati cilj i izabrati pravi put.

"Kada znamo šta želimo i kada se ne prepuštamo prosječnosti, sve postaje lagodnije. Odricanje jeste sastavni dio akademskog sazrijevanja i uspjeha, ali rezultati, znanje, vještine i satisfakcija koji dolaze nakon svega vrijede više od teškoća koje im prethode. Uvijek će biti propuštenih izlazaka i dana ispunjenih učenjem i samo učenjem, ali zaista vrijedi uložiti žrtvu kako bi se išlo naprijed", rekao je on i dodao da kao student završne godine osnovnih studija shvata koliko je bila vrijedna svaka ona pojedinačna odluka da ostane budan i radi na nečemu konkretnom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR