15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Više građana podnijelo krivične prijave protiv Natalije Nilević

Društvo

Tag Video
Comments 25

Više građana podnijelo krivične prijave protiv Natalije Nilević

Autor: Antena M

  • Viber

Više građana, kako saznaje Antena M, podnijelo je prijavu protiv Natalije Nilević iz Podgorice, zbog sumnje da je izvršila krivična djela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje nacionalne i vjerske mržnje i netrpeljivosti ili neko drugo krivično ili prekršajno djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

U jednoj od prijava, koja je proslijeđena našoj redakciji, navodi se kako je Nilević javno, putem društvenih mreža, prijetila smrću pripadnicima crnogorskog i albanskog naroda, pri čemu Albance dodatno i vrijeđa nazivaju ih pogrdnim imenom.

Snimak je, kako se navodi u prijavi, dalje dijeljen od strane značajanog broja korisnika što je dovelo i do širenja straha zbog čega se i lično i ja, kao pripadnica crnogorskog naroda, osjećam ugroženom.

Snimak, u kojem su i navedene prijetnje smrću, "kidanje glava", prema pripadnicima crnogorskog i albanskog naroda priložen je kao dokaz.

U pojašnjenju se navodi kako je Nilević prezime u Kučima, u ime kojih i građanka prijeti pripadnicima crnogorskog i albanskog naroda.

"Pripadnici pokreta "Ne damo svetinje", listom, u javnosti i na društvenim mrežama pripadnike crnogorskog naroda nazivaju "Milogorcima"što je način da ih ponize, uvrijede i poruče da su izmišljena nacija koja nije postojala prije nego je Milo Đukanović ušao u politiku.

Molim Vas da me obavijestite o svim preduzetim službenim radnjama i ishodu ove prijave.

Podsjećam, zbog važnosti jednakom tretmana prema svim građanima, podsjećam da je u sličnim situacijama, sa gotovo istim prijetnjama smrću, na dan izbora i nakon toga nadležni državni tužilac postupao po službenoj dužnosti i osobama koje su prijetile odredio odgovarajuće zadržavanje", navodi se u jednoj od prijava.

Komentari (25)

POŠALJI KOMENTAR

Krstaš

@Kuči opet Kuči su u vrijeme knjaza Danila bili podijeljeni na one koji su za Crnu Goru i one koji su bili za Turke. Međusobno su se sukobljavali. Mogu glavu dat da se potomci ovih prvih danas smatraju Crnogorcima, a potomci ovih drugih Srbima.

bajo

Hrani sirotu za svoju sramotu . Ovako im živote spasismo na Mojkovcu a oni noz u ledja . Znaci ne grijesite dusu . ona jeste srpkinja . To mogu samo oni .

Sos2

@Sos nastavljam o Nilevićima Tv vijesti su ,,Dnevnicom" izrenovirali kuću Nilevićimma ( narod) a uključila se i Banka hrane ! A za Kuče koliko znam su najuređenije pleme u C. Gori ( zato su valjda i kao potomci Kastriota - Drekalovići ) a stsrokuči kažu istorija nije sigurna od Mrnjačevića put vo