11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Više građana podnijelo krivične prijave protiv Natalije Nilević

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Dno dna, Sekulovicu, Becicu i Abazivicu, Mir he vasa nacija.

Cuca

Svašta! Zar nisu kuči albanci porijeklom?

Vuko

@Cuca Kuci nijesu albanci porijeklom ali su se najvise uzimali sa albancima nego ovi takozvani srpski Kuci se prave blesavi isto kao sto se Vasojevici srbi prave da ne znaju da su se najvise uzimali sa albancima.Crnogorci se sa albancima mjesaju preko hiljadu godina a sa srbima oko 100 godina.

Naroz

@Vuko, Vojvoda Marko je za Drekala (rodonačelnika većine Kuča), napisao da je sin Jovana (Djerča) Kastriota; a da je Drekalev sin Lale bio katolik, dok nije po nagovoru vladike Rufima Boljevića primio pravoslavnu vjeru...

Vuko

@Naroz Moras da razlikujes moderne nacije i plemena jer ako pogledas iz istorijskih spisa vidjeces da kada su bili zborovi crnogorskih plemena bila su neka albanska imena kod Kuca,Pipera ali su isto tako bila crnogorska imena kod Klimenta,Hota.To govori o zajednickom porijeklu.

Vuko

Znas da je postojalo veliko ilirsko pleme Dokleati i oni ljudi koji su primili slovenski jezik su se nazivali Dukljani a oni sto su zadrzali svoj jezik su se nazivali Dukadjini.Cinjenica je da se okupljanje plemena nazivalo crnogorski zbor i zato postoje istorijski dokumenti sa imenima svih plemena.

Poenam_Dei

Bijeda I jad. Najcrnji talog društva izlazi na viđelo zahvaljujući četničkoj fukari. Oženi je Dritane!!!

Sekićanin

Ja,ga ne smijem,doma zanoćit,Kući,tvrdošanci, pantelijini sledbenici,gibaničari svih vrsta,pipuni,koljeničari...Nema,nama života.

Kuči opet

I u vrijeme knjaza Kuči su se okretali skadarskom paši, nijesu htjeli da plaćaju porez Cetinju. Od svih plemena najviše su se turčili. Danas pola Kuča crta srpske zastave, druga polovina će palit crnogorske. Time se fali Nilevićka.

Krstaš

@Kuči opet Kuči su u vrijeme knjaza Danila bili podijeljeni na one koji su za Crnu Goru i one koji su bili za Turke. Međusobno su se sukobljavali. Mogu glavu dat da se potomci ovih prvih danas smatraju Crnogorcima, a potomci ovih drugih Srbima.

Crnogorce i Albance

Da će skidat glave Crnogorcima i Albancima. Kuči su bili Albanci i Crnogorci, sada će malo da budu Srbi.

buto

JA samALBANAC iz KUČA i govorim ALBANSKI kajim je ne tako davno svim kučima bio materni jezik.

Mirko

Znao je Veliki vojvoda Mirko kako treba raditi sa onim djelom Kuča koji su vazda bili na koritu skadarskog vezira.Ova je izgleda izdanak takvih veleizdajnika.