18 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurović: Napad na Sanju Damjanović pokazatelj sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi

Društvo

Comments 2

Đurović: Napad na Sanju Damjanović pokazatelj sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Jučerašnji napad na koleginicu poslanicu Sanju Damjanović pokazatelj je sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, pada morala i duboke društvene krize, kazala je poslanica i potpredsjednica SNP-a Danijela Đurović.

"Najoštrije osuđujem neprimjerene karikature koje imaju za cilj napad na ženu i njenu diskreditaciju.

Jučerašnji napad na koleginicu poslanicu Sanju Damjanović pokazatelj je sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, pada morala i duboke društvene krize.

Svaki seksistički i mizogini akt će uvijek naići na osudu Socijalističke narodne partije Crne Gore. Naša partija se oduvijek borila za zaštitu dostojanstva i integriteta svakog građanina i građanke Crne Gore i tako će biti i ubuduće, bez obzira o kome se radilo.

Posebno zabrinjava što su ovakvi ispadi sve učestaliji, a nažalost, nedovoljno osuđeni od javnosti. Podsjećanja radi, nedavno je kroz istu situaciju prošla i ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić.

Kao poslanica i članica Odbora za rodnu ravnopravnost dižem glas za odbranu dostojanstva svih žena u Crnoj Gori. Naša država mora stati iza svakog svog građanina i građanke i pokazati da je jača od primitivizma kojem ovih dana svjedočimo", navela je Đurović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

Nikada se necu slagati sa Vasim stavovima i Vasom politikom. Bez obzira na to, imponujete kao jedina osoba i jedina zena, iz vladajuce vecine u Skupstini, koja je izrazila solidarnost sa dr Damjanovic. Hvale vrijedno.

bokeljka

Ne opravdavam nikakvo nasilje! Ne uporedjujmo ministricu Bratic , koja siri mrznju i G-dju Damjanovic koja govori o empatiji i zajednistvu.