16 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Putnici Air Montenegra na tivatskom aerodromu čekaju od jutros, sa beogradskog poletjeli avionom Air Serbia nakon osam sati čekanja

Izvor: nova.rs

Društvo

Comments 6

Putnici Air Montenegra na tivatskom aerodromu čekaju od jutros, sa beogradskog poletjeli avionom Air Serbia nakon osam sati čekanja

Autor: Antena M

  • Viber

Ponovo problemi u Air Montenegru.

Naime, portalu Antena M obratila se čitateljka još jutros navodeći da je let iz Beograda za Tivat, koji je jutros trebalo da bude realizovan u 8:30, odgođen bez objašnjenja.

"Molim vas da objavite informaciju da su putnici na liniji Beograd Tivat ponovo ostali na aerodromu u Beogradu bez realizovanog leta.
Jutros je avion trebalo da poleti iz Beograda u 8.30 ali su putnicima otkazali let kada su sjeli u avion", kaže ona i dodaje da im je rečeno da izađu bez ikakvog objašnjenja.

"Putnici nijesu dobili nikakvu informaciju. Voda za piće im takodje nije ni ponuđena. Ova sramota To Montenegro kompanije u sred ljetnje sezone se ne može opravdati", navela je ona.

Antena M je nakon toga pisala kompaniji Air Montenegro kako bi objasnili o čemu se radi, te zašto je došlo do pomjeranja letova. Odgovore nijesmo dobili.

U međuvremenu, oglasili su se kratkim obavještenjem za putnike na Tviteru.

Kažu da rade na tome da svi stignu do svojih odredišta.

Preko 140 putnika iz dva aviona završilo je u avionu Air Serbia, koji je poletio napokon u 16 sati i 30 minuta.

Sa druge strane međutim, za putnike koji čekaju let iz Tivta od jutros u 11 sati, još rješenja nema. oko 200 putnika od jutros na tivatskom aerodromu čeka let za Beograd. Prema posljednjim informacijama, trebalo bi da polete u 18 sati. međutim, kako je tokom dana bilo više odgađanja, nije sigurno da će poletjeti ni u 18 sati.

Iako je posrijedi problem koji se tiče skoro 400 ljudi, iz kompanije se nijesu oglašavali, niti odgovarali na naša pitanja koja su poslata oko podneva. 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Tihana

Koja bruka od "eskeprata" i njihovih eksperimenata sa ekonomijom, državom i građanima. Dokle više????

Pivljanin

Svska im je rabota ovakva ,oni su svi skupa jedna nesposobna vlada na čelu sa još nesposobnijim premijerom ,ovaku vladu i skupštinsku većinu nebih poželio ni najvećem neprijatelju .