7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NVO ALFA Centar iz Nikšića i DDK „FAP MAŠINA“ organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Društvo

Comments 0

NVO ALFA Centar iz Nikšića i DDK „FAP MAŠINA“ organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Povodom Međunarodne nedjelje sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, NVO ALFA Centar iz Nikšića, u saradnji sa Društvom dobrovoljnih davalaca krvi „FAP MAŠINA“ iz Nikšića, juče je organizovao akciju dobrovoljnog darivanja krvi.                 

“ALFA Centar je tradicionalno obilježio Međunarodnu nedjelju sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda nizom aktivnosti koje opominju naše sugrađane da poštuju saobraćajna pravila i da zajedničkim snagama stvorimo bezbjedniji ambijent u Nikšiću za sve učesnike u saobraćaju. Naši sugrađani su velikim odazivom još jednom poslali snažnu poruku cijeloj crnogorskoj javnosti o značaju solidarnosti i humanosti u ovakvim i sličnim aktivnostima.“, kazala je Sara Đoković iz ALFA Centra.

Navodi da je neophodno da što redovnije i u što većem broju dajemo krv i pružimo pomoć licima kojima je najneophodnija.

“Akciju smo organizovali u saradnji sa kolegama i prijateljima iz Društva dobrovoljnih davalaca krvi „FAP MAŠINA“. Ovi momci svakodnevno utiču na svijest naših sugrađana o bitnosti darivanja krvi i često organizuju ovakve aktivnosti. S obzirom na to da je broj dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori još uvijek znatno ispod optimalnog, nadamo se da ćemo svojim primjerom motivisati građane i postaći druge organizacije da se i one priključe akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi“,zaključuje Đoković.

ALFA Centar je pored ove aktivnosti Međunarodnu nedjelju sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda obilježio i realizacijom pokazne vježbe - simulacije saobraćajne nezgode u saradnji sa Vatrogasnom jedinicom Nikšić, Opštom bolnicom Nikšić i Upravom policije – CB Nikšić, kao i učešćem ministra kapitalnih investicija, g. Bojanića u aktuelnoj kampanji ALFA Centra „Pušti neka zvoni!“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR