17 °

max 23 ° / min 13 °

Petak

07.10.

23° / 13°

Subota

08.10.

21° / 14°

Nedjelja

09.10.

24° / 15°

Ponedjeljak

10.10.

22° / 16°

Utorak

11.10.

22° / 16°

Srijeda

12.10.

22° / 15°

Četvrtak

13.10.

19° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanić: Šešelj i Marić odgovaraće na sudu zbog uvreda na račun cetinjskih majki i žena

Društvo

Comments 7

Stanić: Šešelj i Marić odgovaraće na sudu zbog uvreda na račun cetinjskih majki i žena

Autor: Antena M

  • Viber

SDP podržava odluku Agencije za elektronske medije da se ukine dozvola za emitovanje niza emisija televizije Happy, kazao je za Antenu M šef medijskog tima te partije Mirko Stanić.

Podsjeća da su oni još u septembru tražili od AEM-a da donesu sličnu odluku zbog konstantne huškačke i mrziteljske kampanje koja dolazi sa te televizije.

"Bez obzira na to koja je televizija u pitanju, smatramo da je emisija tog sadržaja bilo nekoliko desetina, ako ne i stotina u proteklih par godina i treba da reaguju u svim tim slučajevima kao što su reagovali u ovom", kazao je on u izjavi za Antenu M.

Dodaje da ohrabruju Agenciju za elektronske medije da nastavi monitoring i utvrdi slične programske odluke i za druge televizije koje dolaze iz Srbije, a koje imaju sličan karakter.

"A usmjerene su i na omalovažavanje Crnogoraca kao naroda, i drugih manje brojnih naroda, vjerskih velikodostojnika, omalovažavanja žena i čitav niz jednog ponašanja koje je duboko uvredljivo prema skoro svim građanima Crne Gore, prema narodima... Upravo poslije zadnjeg niza uvreda koje su iznešene u toj emisiji od presuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, ali i voditelja i urednika emisije Milomira Marića, cetinjski odbor SDP-a je najavio podnošenje tužbe protiv njih dvojice i naravno da ova odluka ne mijenja ništa", kazao je Stanić.

Oni će, kako je dodao, oni će tužiti Šešelja i Marića.

"Zbog gnusnih uvreda izrečenih na račun grada koji je prepoznat kao jedan od centara antifašističke borbe u Drugom svjetskom ratu koji je dao nekoliko hiljada boraca i 49 narodnih heroja. Način na koji su se oni odnosili prema našem gradu, prije svega našim majkama i ženama je duboko uvredljiv i smatramo da treba dobiti odgovarajući epilog i u sudskom postupku", kazao je Stanić.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Simon

Aooooo pa oni jedva čekaju suđenje da se eksponiraju i sprdaju Jednostavno poslije ovih njihovih riječi zabraniti Hapy a dobro bi bilo i Pink.Takođe ovoj dvojici zabraniti ulazak u Crnu Goru.Vjerovatno obojica imaju nekretnine u Crnoj Gori pa neka ih prodaju

maricka

Maric je prodana dusa i jad od novinara !

ne važe sudovi

Za njih ne važe sudovi. Beograd je čuvarkuća ratnih zločinaca